Elementor

Elementor és Elementor Pro – A legjobb WordPress oldalépítő bővítmény

Szűcs Máté marketing szakértő
Szűcs Máté

Szűcs Máté

Szeretnél saját weboldalt készíteni, de visszatart az, hogy nem értesz a programozáshoz? 1-2 évtizede még alapkövetelmény volt a programozói tudás egy weboldal elkészítéséhez, azonban azóta nagyot változott a világ, megjelentek az olyan rendszerek, mint a WordPress és az olyan oldalépítő bővítmények, mint az Elementor. Ezeknek a szoftvereknek köszönhetően, még sohasem volt olyan egyszerű elkészíteni a saját weblapod, mint manapság.

Az Elementor és Elementor Pro bővítmények használatával egy sor kód megírása nélkül is bámulatos megjelenésű és funkcionalitású weboldalt készíthetsz. Ebben a cikkben a bővítmény ingyenes és fizetős verziójával is részletesen megismerkedünk.

Mi az Elementor?

Az Elementor egy úgynevezett oldalépítő, vagy page builder bővítmény.

Az oldalépítő bővítmények legfőbb feladata, hogy egy vizuális felületet biztosítsanak a felhasználó számára, ahol könnyedén összerakhatja a saját weboldalát, a rendelkezésre álló elemek felhasználásával és testreszabásával.

Ebből következik, hogy úgy készítheted el a saját weblapod, hogy egy sor kódot sem kell begépelned és egyetlen grafikai elemet sem kell elkészítened.

A legfőbb funkciója az maga a „húzd és vidd” oldalépítő felület. Itt egy-egy elemet kiválasztva és egérmutatóddal a kívánt helyre illesztve módosíthatod a website megjelenését. Majd a megjelenő beállítások segítségével testreszabhatod azt, így létrehozva az általad elképzelt megjelenést.

Ezen kívül rengeteg egyéb funkciót tartogat számunkra az Elementor, például kész sablonokat, galériákat, űrlapot, közösségi média integrációt és még sok mást, de ezeket a bejegyzés későbbi bekezdéseiben részletezem.

Az Elementor telepítése

Ahogyan írtam, az Elementor két különböző verzióval rendelkezik, egy ingyenes és egy fizetős változat is elérhető. Az ingyenes változat letöltése ugyanúgy zajlik, mint bármelyik átlagos WordPress bővítmény esetén.

Keresd meg a WordPress weboldalad admin felületén a Bővítmények menüt és kattints az Új hozzáadása gombra.

A bővítmény a WordPress könyvtárában

Az itt megjelenő oldal jobb felső szekciójában találsz egy keresősávot. Ide írd be az Elementor kifejezést. A megjelenített lehetőségek közül válaszd ki az Elementor-t és kattints a Telepítés most gombra. Ha ez megvan, akkor aktiváld a bővítményt. Ezzel telepítetted az ingyenes Elementor bővítményt.

Az Elementor Pro verziója fizetős, így ezt az ingyenes bővítményeket tartalmazó WordPress adatbázisban nem fogod megtalálni.

Ahhoz, hogy használhasd, az Elementor.com weboldalon egy licencet kell vásárolnod. A legolcsóbb változat a cikk írásának időpontjában a 59 dolláros Essential licenc, melyet egy weboldalon használhatsz.

A vásárláshoz regisztrálj egy Elementor fiókot és haladj végig a vásárlási folyamaton. Amint kifizetted az előfizetési díjat, kattints a menüsávban található My Account menüpontra. Ezután megjelenik a felhasználói fiókod. Itt szintén a menüsávban találod a letöltési lehetőséget. A letöltést követően egy zip fájlt fogsz kapni.

Nyisd meg újra a weboldalad admin felületét. Kattints a Bővítmények, majd az Új Hozzáadása feliratú gombra. Most pedig ahelyett, hogy keresni kezdenénk, keresd meg az Bővítmény feltöltése gombot, majd a megjelenő gombra kattintva tallózd be a korábban letöltött zip fájlt. Ha ezzel megvagy, akkor aktiváld a plugint.

Szeretnéd megvásárolni az Elementor Pro-t?

Ide kattintva elérheted a legjobb oldalépítő bővítmény Pro csomagját mindössze 3900 forintért.

Az Elementor legfőbb funkciói

Már az ingyenes verzió is páratlan funkcionalitást biztosít, így sokak számára elég lehet ez a változat. Egy egyszerűbb üzleti bemutatkozó oldal, vagy landing oldal összerakásához bőven megfelelhet. Nézzük a legfőbb funkciókat egyesével.

„Húzd és vidd” oldalépítő felület

Mi mással is kezdhetném, mint a bővítmény legfőbb funkciójával. Az Elementor telepítését követően, bármelyik aloldaladra navigálva a WordPress felületén belül, találhatsz egy kék színű gombot Szerkesztés Elementorral felirattal. Ha erre kattintasz, akkor megjelenik a vizuális oldalépítő felület.

A jobb oldalon a weboldal aktuális megjelenését láthatod, a bal oldalon pedig azokat az elemeket, melyeket hozzáadhatsz az oldalhoz.

Ezeket az alábbi gifen látható módon egyesével beilleszthetsz, így lépésről lépésre felépítve az adott weblapot.

Elementor bővítmény
Az oldalépítő felület. Forrás: Elementor.com

Magyar nyelvű kezelőfelület

A szoftver alapvetően angol nyelvű, de már számtalan nyelvre lefordították, köztük magyarra is. Egy-egy frissítést követően néhány napon belül meg szokott jelenni a frissített magyar fordítás is.

magyar kezelőfelület
Magyar nyelven is elérhető a kezelőfelület

Reszponzív szerkesztőfelület

Ma egy átlag weboldalt már többen keresik fel mobil eszközökről, mint asztali gépekről. Épp ezért kiemelten fontos, hogy mobilbarát oldalt készíts. Ebben az Elementor segítségedre lesz, ugyanis biztosítja a tableten és mobilon megjelenő weboldal változatok különálló szerkesztésének lehetőségét.

reszponzív szerkesztő
A reszponzív szerkesztőfelület mobil nézete

Előzmények kezelése

A bővítmény beépített verziókezelővel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy képes vagy egy oldal korábbi változatát visszaállítani. Így, ha szerkesztés közben valami balul sül el, vagy egyszerűen egy előző verzió jobbnak tűnik, akkor néhány kattintással visszaállíthatod azt.

Előzmények listája

Ingyenes építőelemek (widgetek)

Az ingyenes verzió telepítésével nem kevesebb, mint harminc különböző widgetet, azaz oldalt felépítő elemet kapsz meg. Ezek közül a legfontosabbak:

 • Szöveg szerkesztő: Szöveges tartalmakat vihetsz fel az oldalra és testreszabhatod azokat, akárcsak egy hagyományos szövegszerkesztő alkalmazást használnál
 • Címsor: Hasonló a szöveg szerkesztőhöz, de a beállítások jobban ki vannak hegyezve a címsor egyedivé, kiemelkedővé tételére
 • Kép: Képeket tölthetsz fel, jeleníthetsz meg és akár manipulálhatod azok megjelenését is
 • Video: Videókat ágyazhatsz be saját, vagy külső forrásból
 • Gomb: Kattintható gombokat készíthetsz
 • Belső szakasz: Ezzel az elemmel tagolhatod az oldalad, így több kisebb szerkeszthető szakaszt létrehozva azon belül, ez akkor jó, ha több oszlopba, vagy sorba rendeznéd az elemeket
 • Google Térkép: Google Maps térképet ágyazhatsz be a használatával
 • Kép körhinta: Mozgó, egymást váltó képi galériát készíthetsz
 • Alap galéria: Több képet tartalmazó galéria modul
 • Harmonika: Lapozható szöveges dobozokat készíthetsz vele
 • HTML: Egyedi HTML kódot illeszthetsz az oldalba
 • Közösségi ikonok: Közösségi média oldalakra mutató ikonok készíthetőek ezzel a widgettel
elementor widgetek
Az ingyenes Elementorban elérhető widgetek
200+ ingyenes marketing eszköz
Emeld magasabb szintre vállalkozásod teljesítményét teljesen ingyenes marketing eszköztárunkkal. Több, mint 200 eszköz havidíj nélkül.​

Az Elementor Pro fő funkciói

Most, hogy megismertük az ingyenes Elementor által biztosított legfőbb lehetőségeket, nézzük, hogy mivel tud többet a fizetős változat.

Még több widget

Ha már az építőelemeknél tartottunk, akkor nézzünk néhányat amelyet csak a Pro verzióban érhetsz el. Az Elementor Pro-ban három extra widget kategóriát is kapunk. Ezek a Pro elnevezésű speciális elemek, a Woocommerce webshopokhoz használható widgetek és a sablonok kiegészítéséhez, helyettesítéséhez használható Oldal elnevezésű elemek

elementor pro elemek
Pro widgetek

A Pro widgetek közt olyan elemeket találsz, mint az űrlapok, bejegyzések, navigációs menü, tartalomjegyzék, vagy az animált fejlécek.

woocommerce oldalépítő
Woocommerce widgetek

Az Woocommerce widgetek közt találod a termékoldalakat felépítő és a webshoppal kapcsolatos elemeket. Ilyen a termékképek megjelenítése, a kosárba rakom gomb, a termékleírás, vagy az ajánlott termékek.

elementor oldalépítő
Oldal widgetek

Az Oldalak widgetek közt pedig a sablont alkotó elemeket találhatod. Ide tartozik a keresősáv, a bejegyzés tartalma, a bejegyzés címe, a kiemelt kép, vagy a komment szekció.

Sablon könyvtár

Főleg kezdő felhasználók és gyorsabban haladni vágyók számára jelent nagy segítséget az, hogy az Elementor Pro több, mint 300 különféle sablont biztosít az előfizetőknek.

Ezek között találhatunk teljes oldalt lefedő dizájnokat, így komplett főoldalakat, kapcsolat, vagy bejegyzés oldalakat készíthetünk el néhány kattintással. Az egyetlen dolgunk az lesz, hogy átírjuk a tartalmat és esetleg kicsit testreszabjuk őket.

Emellett találhatunk blokkokat is, melyek egy-egy szekció megjelenését biztosítják, így például fejléceket illeszthetünk be, űrlapokat, vagy popupokat.

A sablon könyvtár felülete

Theme builder, avagy sablon építő

Az Elementor Pro annyira sok lehetőséget biztosít a weblapot testreszabására, hogy gyakorlatilag átveszi a sablon szerepét is és az egész weboldalt szerkesztheted a segítségével. Miért olyan nagy dolog ez?

Alapesetben WordPress-t használva több olyan oldaltípus is van melyeknek a megjelenését a telepített sablon szabályozza. Ezek a következőek:

Bejegyzések, kategória oldalak, címke oldalak, keresés oldal, 404 oldal, szerzői oldal, fejléc, lábléc. Továbbá webáruház esetén a termék oldal, pénztár oldal, üzlet oldal és fizetési oldal.

Ezeket az Elementor Pro használatával teljes mértékben szerkesztheted, így az oldalak minden egyes részét kontrollálhatod és konzisztenssé teheted a weblapod dizájnját, mindezt egy központi felületen.

A sablon építő felülete

Ez egy olyan funkció, amit a legtöbb WordPress felhasználó egy extra bővítmény telepítésével szokott megvalósítani. A profibb popup bővítmények pedig havonta akár több tízezres előfizetési díjjal rendelkezhetnek.

Az Elementor Pro használatával viszont egy profi popup szerkesztőt is kapsz. Megtervezheted a saját felugró ablakodat, vagy akár egy a sablon könyvtárban megtalálható dizájnt is is használhatsz. Rengeteg opciód van arra is, hogy mikor jelenjen meg az adott popup. Többek között beállíthatod, hogy mely oldalakon, mennyi idő után, vagy milyen jellegű interakció esetén jelenjen meg.

Az egyetlen hátránya, hogy a backend nem biztosít lehetőséget a popupok teljesítményének mérésére, szóval ehhez Google Analyticsre, vagy más eszközre szükséged lehet, de ezzel jó eséllyel már rendelkezel.

Elementor popup sablonok

Globális beállítások

Ha olyan elemeket készítesz, amit a weboldaladon belül több helyen is meg szeretnél jeleníteni, akkor nagy segítséget fog nyújtani a globális beállítások lehetősége.

Ez az opció lehetővé teszi, hogy ha több helyen elhelyezel egy elemet, akkor annak módosításával minden egyes helyen módosuljanak a kiválasztott beállítások. Például, ha egy űrlapot több helyen is használsz és szeretnél egy extra mezőt hozzáadni, akkor nem kell egyesével mindenütt megváltoztatnod azt, elég ezt egy helyen megtenni.

Külső szoftverek integrációja

Rengeteg harmadik féltől származó szoftvert köthetsz be egyszerűen az Elementorral készült weboldaladba.

Többek közt olyan email szoftvereket integrálhatsz, mint a Mailchimp, a Mailerlite, vagy az ActiveCampaign. Így ha valaki feliratkozik egy Elementorral készült űrlapon keresztül, akkor azonnal továbbíthatod a feliratkozói adatbázisodba.

Hozzáadhatod a Google Recaptcha szolgáltatását, ezzel könnyen kiszűrve a botokat. Integrálhatod a Discord, vagy Slack chat szoftvereit. Az Adobe TypeKit betűtípusait. De lehetőség van a Zapier szoftver bekötésére is, így további több száz másik alkalmazással kommunikálhat a weblapod.

Űrlap készítő

A popupokhoz hasonlóan az űrlap készítő is rendkívül fejlett. Itt is olyan funkciókat kapsz meg, amelyekért komoly havidíjakat elkérnek a szolgáltatók.

Többek közt készíthetsz többlépcsős űrlapokat, integrálhatod a fentebb felsorolt szoftvereket, biztosíthatsz fájlfeltöltést, készíthetsz felhasználói bejelentkezési felületet, vagy egyedi visszajelzést jeleníthetsz meg.

Teljes Woocommerce integráció

Ha igazán egyedi webshopot szeretnél, ahol a dizájn minden egyes alkotóelemét testreszabhatod, sőt még olyan extra funkciókat is kapsz, amire más oldalépítő nem képes, akkor az Elementor Pro jó választás lesz.

Fentebb említettem az extra Woocommerce widget-eket, ha ezt kombinálod a teljes téma építés lehetőségével, akkor végtelen lehetőségek állnak a rendelkezésedre a webshopod funkcionalitását és megjelenését illetően.

Ügyfélszolgálat

Fontos megemlíteni, hogy az Elementor Pro mellé ügyfélszolgálati támogatás is jár. A legtöbb problémád megoldása a legtöbbször egy Google keresésre lesz, de jó tudni, hogy számíthatsz az Elementor szakértőire is.

Mennyibe kerül az Elementor?

Az Elementor alapverziója ingyenesen letölthető a WordPress bővítmény könyvtárából. A Pro változatért viszont fizetned kell, mégpedig évente fizetendő előfizetési díjat. Ez minden évben megújítható 20% kedvezménnyel, így az első alkalommal fizetsz csak teljes árat a szoftverért, a későbbiekben egy kedvezőbb árat ajánl majd fel a rendszer.

Jelenleg 54csomag közül választhatsz, melyek két külön kategóriára vannak bontva.

Elementor csomagok árazása
Az Elementor Pro árazása

Az első kategória elsősorban magánszemélyek és kisvállalkozások számára jó választás. A három csomag:

 • Esssential: 59 dollár és egy weboldalon használható
 • Advanced: 99 dollár és három weboldalon használható
 • Expert: 199 dollár és 25 weboldalon használhatod

A 59 dolláros ár nagyon baráti ajánlat, ahhoz képest, hogy mennyi funkciót kapsz meg ezért. Ha mindent különálló WordPress bővítményekkel szeretnél megoldani, akkor ennek a sokszorosát fizetnéd.

Ha több weboldalad van cégen belül, akkor érdemes lehet elgondolkodni azon, hogy Elementor alapokra helyezed őket, hiszen az Advanced, vagy az Expert csomag használata hatalmas kedvezményt biztosít.

Ezeken kívül megtalálható még az Agency. Az Agency 399 dollárért 1000 weboldalon teszi elérhetővé az Elementor Pro változatát.

Ez már jóval magasabb ár és kifejezetten azokat célozzák vele akik ebből élnek. Amit még ez a csomagok biztosít az a VIP támogatás, azaz ha valamilyen sürgős kérdésed van, akkor azt extrém gyorsan megválaszolják.

Mi történik akkor, ha nem fizeted be az éves díjat?

Az Elementor ugyanúgy működni fog a weblapodon, ahogyan eddig. Nem fog hirtelen „elromlani” a site. Viszont a frissítéseket onnantól kezdve nem fogod megkapni. Ez elég nagy biztonsági kockázatot és későbbi inkompatibilitásból fakadó potenciális hibát tartogat. Emellett az újabb funkciókat sem fogod megkapni, így azzal a verzióval kell majd beérned, amely a licenc lejártának pillanatában telepítve volt.

Az Elementor és a WordPress sablonok viszonya

Felmerülhet a kérdés, hogy ha az Elementor átveszi az irányítást a WordPress weboldalad megjelenése felett, akkor szükség van-e egyáltalán sablonokra.

Alapesetben a domain, a tárhely és a WordPress megléte esetén választanod kell egy sablont ahhoz, hogy használni tudd az Elementor bővítményt.

A dologban van azonban egy csavar, ugyanis ahogyan írtam, ha előfizetsz az Elementor Pro verziójára, akkor olyan részletességű beállítási lehetőségekhez jutsz, hogy ahhoz már sablonra nem is igazán lenne szükséged. Viszont ha, csak az alap Elementort használod, akkor szükséged lesz egy sablonra, mert ez nem biztosít olyan széleskörű funkcionalitást.

Azért írtam, hogy az Elementor Pro esetén nem lenne rá szükség, mert a WordPresst használva mindenképp használni kell egy sablont, ám ebben az esetben elég a lehető legegyszerűbb elérhető sablont választani.

Ezt az ellentmondást az Elementor fejlesztői úgy hidalták át, hogy elkészítették a Hello Elementor nevű sablont. Ez egy teljesen ingyenes sablon, amiben semmilyen funkcionalitás nincs. Csak a WordPress által előírt kötelező elemeket tartalmazza, minden beállítási lehetőséget átad az Elementor Pro bővítménynek.

hello elementor sablon
A Hello sablon a WordPress könyvtárban

Ha nem akarsz előfizetni az Elementor Pro verziójára, akkor viszont szükséged lesz egy komolyabb sablonra, ami a hiányzó funkciók legalább egy részét biztosítja.

Szóval összefoglalva ha Elementorral szeretnéd elkészíteni a weblapodat akkor, vagy az ingyenes Elementort használod és választasz hozzá egy sablont, vagy az Elementor Pro verziót használod és az ingyenes Hello Elementor sablonra alapozol.

Ajánlott sablonok az Elementorhoz

Nézzünk néhány ingyenes sablont ami jó választást jelent akkor, ha az Elementor használata mellett döntesz.

hello elementor sablon

Hello Elementor

Ahogy már korábban említettem az Elementor csapata saját témát is fejlesztett a page builder bővítményhez, ez a Hello.

Az egyik létező legpuritánabb témáról van szó. Nincsenek benne beállítások, globális opciók, vagy egyéb más WordPress sablonoknál megszokott elemek. A téma lényege, hogy a lehető legtöbb beállítási lehetőséget adjon át az Elementor és emelett minél kevesebb erőforrást használjon. Ennek köszönhetően villámgyors a téma, Elementor mellé én mindig ezt javaslom.

GeneratePress

GeneratePress

A GeneratePress egy olyan WordPress sablon amiről nem tudok rosszat mondani. Mielőtt az Elementor Hello sablonjára váltottunk, évekig a GeneratePresst használtuk.

Villámgyors, logikus a kezelőfelülete és már az ingyenes verzióhoz is kiemelkedő támogatást kaphatsz személyesen a fejlesztőtől.

Az ingyenes verziót akkor ajánlom, hogy ha rendelkezel Elementor Pro-val, egyéb esetben érdemes megvenni a prémiumot, de erről majd később.

Astra

Astra

Az Astra egy eléggé felkapott sablon manapság, egyre több weboldal mögött látom. Itt hasonló a helyzet, mint a fentebb említett témák esetén. Egy alap weboldal összerakásához egy ingyenes page builderrel elég lesz az Astra alap verziója, azonban egy komolyabb weblaphoz, vagy az Astra prémium verzióját, vagy egy prémium oldalépítőt kell venned.

Az Astra-t tapasztalatom szerint azok választják, akik már rendelkeznek weboldallal és át akarják azt helyezni Elementor alapokra. Az Astra jó átmenetet jelent a régimódi WordPress sablonban kezelt globális beállítások és a modern page builderek közt. Kevésbé lesz idegen a kezelőfelület, így azok akik évek óta WordPress-t használnak, egy kissé ismerősebb felülettel találhatják szemben magukat.

OceanWP

OceanWP

Az Astra kihívója az oldalépítő bővítményekkel működő, de számos beállítást tartalmazó WordPress sablonok piacán.

Igazából erről a témáról sem tudok rosszat mondani. Számos alkalommal használtuk már mi is és profi végeredményt lehet elérni a használatával.

Ha olyan sablont szeretnél, ahol tengernyi beállítást kapsz és mindezt egy logikus kezelőfelületen elrendezve, akkor javaslom az OceanWP használatát. Ha hasonló kaliberű sablonban gondolkodsz, akkor először nézd meg az OceanWP és az Astra felületét és tulajdonságait és válaszd a hozzád illőt.

Mikor elég az ingyenes Elementor?

Én nagyon sok esetben szoktam javasolni az Elementor Pro megvásárlását, hiszen számos bővítményt kiválthatsz, úgy hogy jóval kedvezőbb költséggel jár, mint ha minden helyettesítendőt egyesével megvennél.

Azonban vannak olyan esetek, mikor elegendő lehet a sima Elementor. Ezek általában a következők:

 • Ha mindenképp minimumon akarod tartani a büdzsét és nem fér bele az éves díj
 • Ha egy nagyon egyszerű bemutatkozó oldalt szeretnél
 • Ha egy alap blogot szeretnél saját platformon
 • Ha egy landing oldalt szeretnél és nincs szükség komolyabb funkciókra

Mikor érdemes Elementor Pro-ra váltani?

Mondhatnám, hogy minden más esetben, mikor az ingyenes nem elég. Szóval bármilyen komplexebb weboldal, webshop, funkcionálisabb landingek esetén, vagy ha a maximumot akarod kihozni a WordPress weblapodból és az online marketing tevékenységedből.

Túlzónak tűnhet ez a leírás, de az az igazság, hogy ha WordPress alapú weboldalt szeretnél, akkor ma az Elementornál egyszerűen nincs jobb megoldás a piacon.

Nem kell külön sablonnal és oldalépítővel pepecselni, mert minden egy felületen kezelhető. Nem kell 10+ bővítményt megvenni és feltelepíteni, mert brutális mennyiségű funkciót biztosít a rendszer. Emellett a legkisebb csomaggal egy domain névvel és a tárhellyel nem sokkal leszel 20.000 forint éves költség fölött és ezért cserébe a legjobb iparági szoftvert kapod meg.

Azt javaslom, hogy ha nem is veszed meg egyből a Pro-t, telepítsd fel az alap verziót és ismerkedj meg vele. Ha már haladóbb szinten kezeled, akkor vess egy pillantást az Elementor weboldalára, vagy a Youtube csatornájukra és ismerd meg, hogy mennyi lehetőséget rejt a szoftver.

Tetszett a cikk?
Iratkozz fel hírlevelünkre és olvass még több hasonló tartalmat!

Gyakran ismételt kérdések

Mi az az Elementor?

Az Elementor egy ingyenes oldalépítő bővítmény, mellyel könnyedén elkészítheted WordPress alapú weblapod aloldalait, anélkül, hogy programoznod kellene.

Mi az az Elementor Pro?

Az Elementor Pro az Elementor prémium változata. Éves díj fejében olyan extra funkciókat kapsz meg, mint a több, mint 300 sablon, a teljeskörű weboldal módosítás lehetősége, vagy a Woocommerce kompatiblitás.

Mennyibe kerül az Elementor?

Az Elementor alap verziója teljesen ingyenes. A Pro verzió évi 59 dollártól érhető el.

Milyen funkciókkal rendelkezik az alap Elementor?

Vizuális oldalépítőt biztosít, ahol az egered mozgatásával és néhány kattintással módosíthatod a weboldalad megjelenését. A kezelőfelület magyar nyelven is elérhető. 30 különböző oldalt alkotó elemet kapsz az ingyenes változattal, továbbá reszponzív szerkesztési lehetőséget, így mobil eszközökön is tökéletesen fog megjelenni a weboldalad.

Milyen funkciókkal rendelkezik az Elementor Pro?

Több, mint 50 további oldal építő elem áll rendelkezésedre a Pro verzióban. Teljes Woocommerce webshop kompatibilitást kapsz. Több, mint 300 profi megjelenésű sablont használhatsz. Továbbá ügyfélszolgálat áll rendelkezésedre, ha elakadnál szerkesztés közben.

Szűcs Máté marketing szakértő
Szűcs Máté
Szia. Szűcs Máté vagyok, a Features.hu alapítója. Már lassan tíz éve foglalkozom online marketinggel, ezalatt megfordultam ügynökségeknél, kis-, és középvállalkozásoknál és startupnál is. A tapasztalataimra alapozva indítottam el a Features.hu-t 2018-ban, először csak blogként, majd ügynökségi formában is. Az itt megjelent bejegyzéseimmel szeretnék segíteni abban, hogy közelebb kerülj üzleti céljaid megvalósításához.
Olvass tovább, ezek a cikkek is érdekelhetnek:
200 Ingyenes marketing eszköz

Emeld magasabb szintre vállalkozásod teljesítményét teljesen ingyenes marketing eszköztárunkkal. 200 eszköz havidíj nélkül.