Mindenre kiterjedő SEO menedzsment

Keresőoptimalizálási szolgáltatásunkkal hirdetések nélkül is előkelő helyre kerülhetsz a Google találatai közt. Így nagymértékű forgalmat és folyamatos kiemelt pozíciót biztosíthatsz weboldalad számára. 

A keresőoptimalizálásról röviden

Google Ads hirdetéskezelés

A Keresőoptimalizálás, avagy SEO (Search Engine Optimization) lényege, hogy az üzleti szempontból fontos kulcsszavakra, minél előkelőbb pozícióban jelenjen meg a weboldalad. Azaz arra törekszünk, hogy ha valaki a Google, vagy más keresőmotor segítségével rákeres egy olyan kifejezésre, ami szorosan fűződik a tevékenységedhez, akkor az első néhány találat egyike legyen a weboldalad.

A Google a világ leglátogatottabb weboldala, a mindennapjaink része. Az itt megszerzett és fenntartott magas pozíció nem csak ingyenes forgalmat terel a weblapodra, hanem mérhető profitot jelent a vállalkozásod számára. Azonban a keresőoptimalizálás egy rendkívül sok tényezőt magában foglaló és folyamatosan változó terület. Itt jövünk képbe mi.

Nálunk egy helyen megvan mindaz a tudás, ami az első hely eléréséhez szükséges. Átvizsgáljuk a piacot, optimalizáljuk a weboldalad, elkészítjük a szükséges tartalmakat, felépítjük a linkprofilodat, folyamatosan támogatunk, segítünk és riportolunk. Amint sikerült elérnünk a kitűzött pozíciókat mi meg is tartjuk azokat.

Láthatóság és látogatószám

Egyértelmű, hogy minél jobb helyezést érsz el a keresési találatok közt, annál nagyobb forgalom terelődik a weboldaladra.

lead generálás

Új leadek és vásárlók

A megnövekedett látogatószámnak köszönhetően nagyobb forgalomra tehetsz szert és jóval több vásárlót szerezhetsz.

márkaépítés

Márkaépítés

Pozitív hozadék még a márkaismertség növekedése is. Egy jó helyezéssel jóval többször kerülhetsz a felhasználók elé.

költség riport

Költséghatékonyság

A megszerzett és fenntartott helyezések rendkívül költséghatékony megoldást jelentenek a hirdetésekkel szemben.

Hogyan csináljuk? Avagy a keresőoptimalizálás folyamata

1. Lépés – Konzultáció

A közös munkák kezdetén igyekszünk minél jobban megismerni a vállalkozásod, termékeid / szolgáltatásaid és a piaci környezetet. Ez lesz az alapja az általunk felépített és megvalósítandó SEO stratégiának.

2. Lépés – Auditálás

Munkánk az auditálással kezdődik el. Egyszerűen megfogalmazva az auditálás folyamán a weboldal jelenlegi teljesítményét elemezzük. Megvizsgáljuk a weboldal infrastruktúráját, felmérjük a jelenlegi teljesítményt és optimalizálási javaslatokat dolgozunk ki.

 

3. Lépés – Kulcsszókutatás és versenytárselemzés

Ha sikerült elegendő információt gyűjtenünk a vállalkozásodról és a technikai infrastruktúra is adott, akkor a kulcsszókutatással és a versenytársak elemzésével folytatjuk. A folyamat ezen lépése során a vállalkozásod számára releváns kulcsszavak megtalálására fókuszálunk. Megvizsgáljuk, hogy mely szavakra, kifejezésekre keresnek rá a potenciális vásárlók, valamint a versenytársak teljesítményét is kiértékeljük. A kinyert információkra alapozva felépítjük a követendő taktikát.

4. Lépés – Cselekvési terv felállítása

A megfelelő információk birtokában nekikezdünk a cselekvési terv felvázolásának. Ez a terv lépésekre bontva tartalmazza a megfelelő helyezés érdekében elvégzendő feladatokat. 

 

5. Lépés – Technikai SEO

A technikai SEO az első lépés a megvalósítás folyamatában. Fontos, hogy biztos alapokra építsünk és hogy kihozzuk a maximumot a meglévő infrastruktúrából. Éppen ezért a weboldal optimalizálásával kezdünk. Tömörítjük az oldal kódját, optimalizáljuk a képi és írott tartalmakat, elhárítjuk a reszponzivitással kapcsolatos problémákat és sok más tevékenységet végzünk azért, hogy a weboldalad megfeleljen a Google ajánlásainak és a látogatók elvárásainak.

6. Lépés – Tartalomfejlesztés

A weboldal tartalma és annak milyensége az egyik legfontosabb tényező a Google számára. Mi két irányból közelítjük meg a kiemelkedő tartalom elkészítésének folyamatát. Amennyiben már van felhasználható tartalom, akkor azt úgy alakítjuk, hogy ne csak a felhasználók, hanem a Google számára is értékes legyen. Emellett rendszeresen friss, releváns tartalmakat készítünk, amelyekkel a korábban felvázolt kulcsszavakat célozzuk.

7. Lépés – Linképítés

A tartalommarketinggel karöltve belevágunk a linképítésbe is. A folyamat lényege, hogy az oldaladra mutató, magas minőségű linkekkel növeljük a weboldal autoritását és megbízhatóságát a Google szemében. 

8. Lépés – Monitorozás és riportolás

Az első pillanattól kezdve szemmel követjük a weboldal organikus teljesítményét. Előre meghatározott időközönként könnyen értelmezhető riportokat biztosítunk a tevékenységünk eredményeiről. Emellett mindig egy telefonhívásra, vagy emailre leszünk tőled.

Akikkel már volt lehetőségünk együttműködni

cegszolgalat
dunarama
barabasingatlan.hu
whistleblowersoftware.hu
Etyeki Műhely Alapítvány
fintechzone
pszichoforyou
dunataxi
szormeszonyeg-logo
astontuzvedelem
MIRSA Egyesület
Da Flava Tattoo
Expirit Kft.
lanzo
vellobau.hu
kardiologia-buda.hu
magnum motivation logo
kolibri
itssunnysomewhere
Tibtib.hu

Szeretnéd, ha a weboldalad a Google első oldalán szerepelne? Beszélgessünk egy ingyenes konzultáció kereteiben!

Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat és mi néhány órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!

Leggyakrabban feltett kérdések

Mennyibe kerül a szolgáltatásotok?

Minden esetben egyedi árajánlatot adunk, mivel sok tényező befolyásolja a munkánkat. Többek között az előállítandó tartalom mennyisége, a piaci verseny erőssége, vagy a technikai optimalizálás szükségessége.

Mennyi idő után láthatok eredményeket?

Ez rengeteg tényező függvénye, de 2-3 hónapon belül már számszerűsíthető eredményeket tudunk felmutatni.

Dolgoztok jutalékos rendszerben is?

Nem, nem vállallunk jutalékos megbízásokat

Van szerződési idő?

Igen, minimum 3 hónapos szerződést kötünk partnereinkkel.