Keresőoptimalizálás

Hagyd, hogy rádtaláljanak a vásárlóid. Keresőoptimalizálási szolgáltatásunkkal hirdetések nélkül is előkelő helyre kerülhetsz a Google találatai közt. Így nagymértékű organikus forgalmat és folyamatos kiemelt pozíciót biztosíthatsz weboldalad számára. 

keresőoptimalizálás

Röviden a keresőoptimalizálásról

A SEO (Search Engine Optimization), avagy keresőoptimalizálás alatt a weboldalak organikus keresési találatok közti helyezésének javítását értjük. A folyamat lényege, hogy adott kifejezésekre, minél jobb helyen szerepeljen a weboldal. Igen komplex folyamatról van szó, mivel számtalan tényező játszik közre a rangsorolásban. Ezeket a tényezőket három fő kategóriára bonthatjuk a technikai seo, az on-site seo, valamint az off-site seo.

Technikai SEO

Sikeres keresőoptimalizálási teljeseítményt csak stabil technikai alapokkal érhetünk el. A technikai seo magában foglal minden olyan infrasturkturális tényezőt, ami befolyásolja a seo teljesítményt. Ide soroljuk többek közt magát az oldal eérhetőségét, a mobilbarát megjelenést, az oldal sebességét, a felhasználói élményt és az átirányításokat.

On-site SEO

Az On-site SEO is a saját weboldalunkat érintő tényezőken foglal magában, azonban itt már az oldal tartalmán van a hangsúly. Ezt a kategóriát rengeteg apró, de a felhasználók által könnyen módosítható tényező alkotja. Ezek a teljesség igénye nélkül az oldal url-je, az odlal címe, az elsődleges kulcsszó, a bekezdések, vagy a képi tartalmak tulajdonságai.

off-site seo

Off-site SEO

A legnehezebben kontrollálható tényezőket foglalja magában az Off-site kategória. Ezek olyan tényezők melyek az oldalunkon kívül történnek, de mégis arra vannak hatással. Itt a legfontosabb tényezők az oldalra mutató linkek száma, minősége és tulajdonságai.

Miért fontos a keresőoptimalizálás?

Láthatóság és látogatószám

Egyértelmű, hogy minél jobb helyezést érsz el a keresési találatok közt, annál nagyobb forgalom terelődik a weboldaladra.

lead generálás

Leadek és forgalom

A megnövekedett látogatószámnak köszönhetően nagyobb forgalomra tehetsz szert és jóval több látogatót konvertálhatsz leaddé.

márkaépítés

Márkaépítés

Pozitív hozadék még a márkaismertség növekedése is. Egy jó helyezéssel jóval többször kerülhetsz a felhasználók elé.

költség riport

Költséghatékonyság

A megszerzett és folyamatosan fenntartott helyezések rendkívül költséghatékony megoldást jelentenek a hirdetésekkel szemben.

Hogyan csináljuk?

1. Lépés – Auditálás & konzultáció 

A weboldalad SEO teljesítménye mellett minél több információra van szükségünk ahhoz, hogy a későbbiekben a legjobb teljesítmény tudjuk nyújtani. A közös munkák kezdetén igyekszünk minél jobban megismerni a vállalkozásod, termékeid / szolgáltatásaid és a piaci környezetet.

2. Lépés – Auditálás

Az auditálás folyamán a fentebb felsorolt három tényezőt vizsgáljuk alaposabban. Megvizsgáljuk a weboldal jelenlegi infrastruktúráját, felmérjük a jelenlegi teljesítményt és optimalizálási javaslatokat dolgozunk ki.

3. Lépés – Kulcsszókutatás és versenytárselemzés

Ha sikerült elegendő információt gyűjtenünk mind a vállalkozásodról, mind a vállalkozást körülvevő környezetről és a technikai infrastruktúra is adott, akkor nekikezdünk a stratégia felvázolásának. Ezt követően a stratégiát követve elkezdjük lépésről lépésre felépíteni a hirdetési kampányaidat.

4. Lépés – Stratégia felállítása

A megfelelő információk birtokában feldolgozzuk azokat, majd a következtetések alapján felvázoljuk a seo stratégiád alapjait nyújtó lépéseket.

5. Lépés – Technikai SEO

Jellemzően a technikai seoval szoktunk kezdeni. Itt rengeteg quick-winre van lehetőség. A stratégia során felvázoltakat átadjuk a fejlesztőid számára, vagy amennyiben arra lehetőség van, mi magunk végezzük el a javítási, optimalizálási feladatokat.

6. Lépés – Tartalomfejlesztés

A tartalomfejlesztést két irányból közeltjük meg. Amennyiben már van felhasználható tartalom, akkor azt úgy alakítjuk, hogy ne csak a felhasználók, hanem a Google számára is hasznos legyen. Emellett rendszeresen friss, releváns tartalmakat készítünk, amelyekkel a korábban felvázolt kulcsszavakat célozzuk.

7. Lépés – Linkfejlesztés

A tartalommarketinggel karöltve belevágunk a linképítésbe is. Ennek eredményeképp nagyobb autoritást biztosíthatunk az új tartalmaknak és magának a weboldalnak is, így fokozatos előrébb lépdelve a Google találatai közt.

7. Lépés – Monitorozás és riportolás

Az első pillanattól kezdve szemmel követjük a weboldal organikus teljesítményét. Ebből könynen értelmezhető riportokat készítünk, hogy mindig naprakész lehess.

Szaktudásunkon kívül miért érdemes még velünk dolgozni?

Naprakészség

Számunkra a naprakészség kritikus fontosságú. Ahhoz, hogy a lehető legjobb teljesítményt érjük el, a legfrissebb információk alapján kell dolgoznunk. Minket választva biztos lehetsz benne, hogy ha friss infót olvasunk valamelyik Google nagyágyútól, akkor ahogy lehet a változás függvényében módosítjuk a stratégiánkat.

ügynökség csapat

Egy egész csapat egy ember helyett

A munkánk anyagi része sem mellékes. Egy egész marketinges csapat áll rendelkezésedre, kevesebb, mint egy alkalmazott fizetéséért. Ahhoz, hogy kiváltsd a szövegírót, senior seo szakértőt, projektmenedzsert, ahhoz havonta milliós összeget kellene fizetésre költened, míg itt egyetlen kolléga költségén egy profi csapatot kapsz.

tapasztalat

Sokéves tapasztalat

Régóta foglalkozunk keresőoptimalizálással. A saját weboldalunk forgalmának is ez a sarokköve. Az évek során végigkövettük az algoritmusváltozásokat és rengeteg szituációval találkoztunk már. Nagyon nehéz olyan helyzetbe kerülnünk amire ne lenne megoldásunk.

transzparencia

Transzparencia és kommunikáció

Mivel mindig valós idejű adatokat fogsz látni, így mindig valós képet kaphatsz a teljesítményünkről. Emellett riportokat is készítünk számodra és megtanítunk mindezek értelmezésére, hogy könnyen átláthasd, hogyan is alakul a vállalkozásod keresőkben nyújtott teljesítménye. Minden hónapban tartunk legalább egy konzultációt, de mi mindig egy hívásra, vagy emailre vagyunk tőled, ha valamilyen kérdésed merülne fel.

Akik már megbíztak bennünk

intercontinental-budapest
yogoplay2019
mirinda-logo
bradolife-logo
dunarama
wtsklient
tarcsay
cseszlai
tererzek
astontuzvedelem
fanbot
beer_spa_logo_badge
benestudio
lanzo
dunataxi
bodzavendeghaz
bovecmassage
defrokazan
rglas
dkka
cleanx
hasznaltautougyved
fintechzone
pszichoforyou
gaborhenttes
galtanya
hunhigienia
fintechgroup
maphealthwatch
insub-logo
itssunnysomewhere
kolibri
mehesugyved
medmax
teamrekreacio
tomkingskennel
transzformator
sunlion
virusellen-black
legfittebbmunkahely

Tetszik az ajánlatunk? Beszélgessünk egy ingyenes konzultáció kereteiben!

Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat és mi a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot!

Leggyakrabban feltett kérdések

Mennyibe kerül a szolgáltatásotok?

Minden esetben egyedi árajánlatot adunk, mivel sok tényező befolyásolja a munkánkat. Többek között az előállítandó tartalom mennyisége, a konkurencia teljesítménye, vagy a technikai optimalizálás szükségessége. Komplex szolgáltatásunk havidíja 100.000 forinttól indul.

Mennyi idő után láthatok eredményeket?

Ez rengeteg tényező függvénye, de 2-3 hónapon belül már számszerűsíthető eredményeket tudunk felmutatni.

Dolgoztok jutalékos rendszerben is?

Nem, nem vállallunk jutalékos megbízásokat

Van szerződési idő?

Igen, minimum 3 hónapos szerződést kötünk partnereinkkel.

small_c_popup.png

200+ Ingyenes marketing eszköz​

Emeld magasabb szintre vállalkozásod teljesítményét teljesen ingyenes marketing eszköztárunkkal. Több, mint 200 eszköz havidíj nélkül.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy minél jobb élményt tudjunk neked nyújtani.​