Rólunk dióhéjban

Egyszerű filozófiával rendelkezünk. Szeretnénk a legnaprakészebb marketingtechnológia átadásával segíteni a magyar kis- és középvállalkozásokat. Tudjuk, hogy számtalan ügynökség közül választhatsz épp ezért röviden fussuk át, hogy mi miben is különbözünk másoktól.

Filozófiánk, azaz ezért vagyunk másak, mint a többi ügynökség

A legfontosabb indok ami miatt minket választanak partnereink az a szakértelmünk. Fejlesztésre, dizájnra, optimalizálásra specializálódtunk. Ezzel foglalkozunk évek óta, erről írunk, ezeken a területeken van a legnagyobb tapasztalatunk. Folyamatosan fejlesztjük magunkat, így biztos lehetsz benne, hogy a legnaprakészebb tudást adjuk át.

Nálunk elsődleges fontosságú, hogy mindig pontos információt nyújtsunk a feladatok állásáról. Továbbá az is, hogy egy ennyire specializált szakterületen ne zsargonokban beszéljünk, hanem érthetően közöljük azt, hogy éppen hol is tart a folyamat. Ezekből következően transzparensen, valós időben látni fogod a projekt alakulását.

A digitális marketing ezen szegmensében nincsenek mindenki számára általánosan alkalmazható megoldások. Épp ebből is kiindulva minden új partnerünk vállalkozását igyekszünk megismerni, minél többet megtudni a működésről, stratégiáról, szellemiségről. Ez az alapja annak, hogy igazán egyedit tudjunk alkotni.

Talán az egyik legfontosabb alapelv számunkra az integritás és az őszinteség kérdése. Egyrészt tőlünk a legőszintébb tanácsokat fogod kapni, akkor is ha ez nincs összhangban azzal amit hallani szeretnél. Másrészt valóban a vállalkozásodra szabott megoldásokat fogod tőlünk megkapni, mi nem sózunk rád semmit ami felesleges.

Ennek magától értetődőnek kellene lennie minden ügynökségnél, de sajnos sok esetben nem az. Nálunk nincsenek rejtett költségek, az első konzultációk során minden költséget transzparensen feltüntetünk. Emellett biztos lehetsz benne, hogy ha megegyezünk a projekt átadásának időpontjában akkor legkésőbb aznap (a legtöbb esetben jóval korábban) hozzájutsz az ígért szolgáltatáshoz.

Kevés olyan szakma van ahol ennyire értékes lenne és ekkora versenyelőnyt nyújtana a szakértelem és a kreativitás kombinációja. Számunkra a digitális marketing sokkal több, mint egyszerű munka. 

Általunk nap, mint nap használt technológiák

Ügyfeleink mondták

lemakgabor
Sok webes csapattal dolgoztunk együtt, de Tamásék az elsők, akikkel nagyon jó tapasztalataink voltak, így azóta is velük dolgozunk.

Nagyon jól kommunikálnak az ügyféllel, transzparensen dolgoznak és jó minőségű munkát adnak ki a kezükből. Szeretünk velük dolgozni, mert megértik a céljainkat és legjobb tudásukkal segítik azok megvalósítását!
Lemák Gábor
Ügyvezető, Fintech Group Kft.
mastmann

Számunkra bonyolult és komoly kihívást jelentő web megjelenési projektet valósított meg a csapat.

Az együttműködés során példaszerű rugalmassággal, és készségességgel végezték feladatukat . Ez a várakozásunkat meghaladó látványos megjelenést eredményezett.

Köszönöm a munkát a kreativitást, a segítőkészséget.

Buzás Ferenc
Ügyvezető, Mast-Mann Kft.
lanzo2
Cégünk a Lanzo Kft. 20 éves múltra tekint vissza. Ezen idő alatt sokszor sokféle webes csapattal próbálkoztunk kisebb nagyobb sikerrel. Tamás és csapata által végzett munka messze kiemelkedik az összes közül.

Az oldalt határidőre pontoson beüzemelték, tele vannak jobbnál jobb ötletekkel csak ajánlani tudom mindenkinek. Még egyszer köszönöm a munkátokat további sok sikert kívánok.
Kármán Zoltán
Ügyvezető, Lanzo Kft.

Akikkel találkozni fogsz a munka során

mate_szucs

Szűcs Máté
Marketingstratéga, CRO Specialista

buza_tamas (1)

Buza Tamás
Webfejlesztő, UX & UI Specialista

Kiemelt munkáink

weboldal-keszites-referencia

Intercontinental Budapest

Az ország egyik legnépszerűbb 5 csillagos szállodáját valószínűleg nem kell bemutatnunk. Egy a márkához és szállodához illő elegáns designt kellett megalkotnunk, mely mégis megfelel a mai letisztult irányvonalaknak. 

Fanbot.ai

A Fanbot.ai egy rendkívül sokoldalú chat software, rengeteg funkcióval. Különleges kihívás volt. Számtalan vizuális és írott elemet kellett elhelyeznünk és optimalizálnunk a tökéletes informálás és konverzió érdekében.

weboldal-referencia

Fintechzone magazin

Magyarország legolvasottabb fintech témájú híroldala is a mi munkánk. Egy könnyen átlátható magazin felületet terveztünk, melyen a látogatók könnyen tájékozódhatnak a pénzügyi technológia világában.

Akikkel már volt szerencsénk együtt dolgozni

intercontinental-budapest
yogoplay2019
mirinda-logo
bradolife-logo
dunarama
wtsklient
tarcsay
cseszlai
tererzek
astontuzvedelem
fanbot
beer_spa_logo_badge
benestudio
lanzo
dunataxi
bodzavendeghaz
bovecmassage
defrokazan
rglas
dkka
cleanx
hasznaltautougyved
fintechzone
pszichoforyou
gaborhenttes
galtanya
hunhigienia
fintechgroup
maphealthwatch
insub-logo
itssunnysomewhere
kolibri
mehesugyved
medmax
teamrekreacio
tomkingskennel
transzformator
sunlion
virusellen-black
old-logo-change
small_c_popup.png

200+ Ingyenes marketing eszköz​

Emeld magasabb szintre vállalkozásod teljesítményét teljesen ingyenes marketing eszköztárunkkal. Több, mint 200 eszköz havidíj nélkül.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy minél jobb élményt tudjunk neked nyújtani.​