Örülünk, hogy itt vagy!

Üdv itt a Features-nél. Mi egy budapesti székhelyű marketing ügynökség vagyunk és minden nap azért dolgozunk, hogy a magyar kis- és középvállalkozásokat sikerre vigyük az online térben. Ha kíváncsi vagy, hogy kik állnak az oldal mögött olvass tovább és ismerj meg minket!

Akikkel találkozni fogsz a konzultációk során

mate_szucs

Szűcs Máté
Marketingstratéga

buza_tamas (1)

Buza Tamás
Webfejlesztő, UX & UI Specialista

Rólunk mondták

lemakgabor

Sok webes csapattal dolgoztunk együtt, de Tamásék az elsők, akikkel nagyon jó tapasztalataink voltak, így azóta is velük dolgozunk.

Nagyon jól kommunikálnak az ügyféllel, transzparensen dolgoznak és jó minőségű munkát adnak ki a kezükből. Szeretünk velük dolgozni, mert megértik a céljainkat és legjobb tudásukkal segítik azok megvalósítását!

Lemák Gábor
Ügyvezető, Fintech Group Kft.
mastmann

Számunkra bonyolult és komoly kihívást jelentő web megjelenési projektet valósított meg a csapat.

Az együttműködés során példaszerű rugalmassággal, és készségességgel végezték feladatukat . Ez a várakozásunkat meghaladó látványos megjelenést eredményezett.

Köszönöm a munkát a kreativitást, a segítőkészséget.

Buzás Ferenc
Ügyvezető, Mast-Mann Kft.
lanzo2
Cégünk a Lanzo Kft. 20 éves múltra tekint vissza. Ezen idő alatt sokszor sokféle webes csapattal próbálkoztunk kisebb nagyobb sikerrel. Tamás és csapata által végzett munka messze kiemelkedik az összes közül.

Az oldalt határidőre pontoson beüzemelték, tele vannak jobbnál jobb ötletekkel csak ajánlani tudom mindenkinek. Még egyszer köszönöm a munkátokat további sok sikert kívánok.
Kármán Zoltán
Ügyvezető, Lanzo Kft.

Miért válassz minket?

Specializált tudás

A legfontosabb indok ami miatt minket választanak partnereink az a széleskörű szakértelmünk. Képesek vagyunk lefedni a legtöbb vállalkozás marketinget érintő szükségleteit, a stratégiaalkotástól kezdve a kivitelezésen át, egészen a riportolásig. Mindezt egy helyen.

közösség menedzsment

Folyamatos kommunikáció

Nálunk elsődleges fontosságú, hogy mindig pontos információt nyújtsunk a feladatok állásáról. Továbbá az is, hogy egy ennyire specializált szakterületen ne zsargonokban beszéljünk, hanem érthetően közöljük azt, hogy éppen hol is tart a folyamat. Ezekből következően transzparensen, valós időben látni fogod a projekt alakulását.

tapasztalat

Sokéves tapasztalat

Igen régóta foglalkozunk digitális marketinggel. Az első weblapunkat 2011- ben, az első hirdetésünket 2012-ben készítettük. Az évek során végigkövettük a felületek változásait és rengeteg szituációval találkoztunk már. Nagyon nehéz olyan helyzetbe kerülnünk amire ne lenne megoldásunk.

Naprakészség

Ahhoz, hogy a lehető legjobb teljesítményt érjük el, a legfrissebb információk alapján kell dolgoznunk. Minket választva biztos lehetsz benne, hogy ha délelőtt változás történik a Facebook felületén, vagy például a Google algoritmusában, akkor délutánra mi már a változás függvényében módosítjuk a stratégiánkat.

transzparencia

Integritás

Talán az egyik legfontosabb alapelv számunkra az integritás és az őszinteség kérdése. Egyrészt tőlünk a legőszintébb tanácsokat fogod kapni, akkor is ha ez nincs összhangban azzal amit hallani szeretnél. Másrészt valóban a vállalkozásodra szabott legjobb megoldásokat fogod tőlünk megkapni.

marketing tanácsadás

Szenvedélyünk a munkánk

Kevés olyan szakma van ahol ennyire értékes lenne és ekkora versenyelőnyt nyújtana a szakértelem és a kreativitás kombinációja. Számunkra a digitális marketing sokkal több, mint egyszerű munka.

Akik már megbíztak bennünk
intercontinental-budapest
yogoplay2019
mirinda-logo
bradolife-logo
dunarama
wtsklient
tarcsay
cseszlai
tererzek
astontuzvedelem
fanbot
beer_spa_logo_badge
benestudio
lanzo
dunataxi
bodzavendeghaz
bovecmassage
defrokazan
rglas
dkka
cleanx
hasznaltautougyved
fintechzone
pszichoforyou
gaborhenttes
galtanya
hunhigienia
fintechgroup
maphealthwatch
insub-logo
itssunnysomewhere
kolibri
mehesugyved
medmax
teamrekreacio
tomkingskennel
transzformator
sunlion
magnum motivation logo
legfittebbmunkahely

Minket választanál egy projekted megvalósításához?

Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat és mi néhány órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy minél jobb élményt tudjunk nyújtani