A Featuresről dióhéjban

Egyszerű filozófiával rendelkezünk. Szeretnénk a legnaprakészebb marketingtechnológia átadásával segíteni a magyar kis- és középvállalkozásokat. Tudjuk, hogy számtalan ügynökség közül választhatsz épp ezért röviden fussuk át, hogy mi miben is  különbözünk másoktól.

 

rólunk
marketing szakértelem

Specializált tudás

A legfontosabb indok ami miatt minket választanak partnereink az a szakértelmünk. Fejlesztésre, dizájnra, optimalizálásra specializálódtunk. Ezzel foglalkozunk évek óta, erről írunk, ezeken a területeken van a legnagyobb tapasztalatunk. Folyamatosan fejlesztjük magunkat, így biztos lehetsz benne, hogy a legnaprakészebb tudást adjuk át.

Folyamatos kommunikáció

Nálunk elsődleges fontosságú, hogy mindig pontos információt nyújtsunk a feladatok állásáról. Továbbá az is, hogy egy ennyire specializált szakterületen ne zsargonokban beszéljünk, hanem érthetően közöljük azt, hogy éppen hol is tart a folyamat. Ezekből következően transzparensen, valós időben látni fogod a projekt alakulását.

kommunikáció
testreszabás

Testreszabott szolgáltatás

A digitális marketing ezen szegmensében nincsenek mindenki számára általánosan alkalmazható megoldások. Épp ebből is kiindulva minden új partnerünk vállalkozását igyekszünk megismerni, minél többet megtudni a működésről, stratégiáról, szellemiségről. Ez az alapja annak, hogy igazán egyedit tudjunk alkotni.

Integritás

Talán az egyik legfontosabb alapelv számunkra az integritás és az őszinteség kérdése. Egyrészt tőlünk a legőszintébb tanácsokat fogod kapni, akkor is ha ez nincs összhangban azzal amit hallani szeretnél. Másrészt valóban a vállalkozásodra szabott megoldásokat fogod tőlünk megkapni, mi nem sózunk rád semmit ami felesleges.

integritás
határidő

Időben és büdzsén belül

Ennek magától értetődőnek kellene lennie minden ügynökségnél, de sajnos sok esetben nem az. Nálunk nincsenek rejtett költségek, az első konzultációk során minden költséget transzparensen feltüntetünk. Emellett biztos lehetsz benne, hogy ha megegyezünk a projekt átadásának időpontjában akkor legkésőbb aznap (a legtöbb esetben jóval korábban) hozzájutsz az ígért szolgáltatáshoz.

Szenvedélyünk a munkánk

Kevés olyan szakma van ahol ennyire értékes lenne és ekkora versenyelőnyt nyújtana a szakértelem és a kreativitás kombinációja. Számunkra a digitális marketing sokkal több, mint egyszerű munka. 

szenvedély

Általunk nap, mint nap használt technológiák

Töltsd ki ajánlétkérő űrlapunkat és beszéljük meg terveidet egy ingyenes konzultáció keretében!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy minél jobb élményt tudjunk neked nyújtani.​