Örülünk, hogy itt vagy!

Üdv itt a Features-nél. Mi egy budapesti marketing ügynökség vagyunk és minden nap azért dolgozunk, hogy a magyar kis- és középvállalkozásokat sikerre vigyük az online térben. Ha kíváncsi vagy, hogy kik állnak az oldal mögött olvass tovább és ismerj meg minket!

Akikkel találkozni fogsz a konzultációk során

mate_szucs

Szűcs Máté
Marketingstratéga

buza_tamas (1)

Buza Tamás
Webfejlesztő, UX & UI Specialista

Rólunk mondták

lemakgabor

Sok webes csapattal dolgoztunk együtt, de Tamásék az elsők, akikkel nagyon jó tapasztalataink voltak, így azóta is velük dolgozunk.

Nagyon jól kommunikálnak az ügyféllel, transzparensen dolgoznak és jó minőségű munkát adnak ki a kezükből. Szeretünk velük dolgozni, mert megértik a céljainkat és legjobb tudásukkal segítik azok megvalósítását!

Lemák Gábor
Ügyvezető, Fintech Group Kft.
mastmann

Számunkra bonyolult és komoly kihívást jelentő web megjelenési projektet valósított meg a csapat.

Az együttműködés során példaszerű rugalmassággal, és készségességgel végezték feladatukat . Ez a várakozásunkat meghaladó látványos megjelenést eredményezett.

Köszönöm a munkát a kreativitást, a segítőkészséget.

Buzás Ferenc
Ügyvezető, Mast-Mann Kft.
lanzo2
Cégünk a Lanzo Kft. 20 éves múltra tekint vissza. Ezen idő alatt sokszor sokféle webes csapattal próbálkoztunk kisebb nagyobb sikerrel. Tamás és csapata által végzett munka messze kiemelkedik az összes közül.

Az oldalt határidőre pontoson beüzemelték, tele vannak jobbnál jobb ötletekkel csak ajánlani tudom mindenkinek. Még egyszer köszönöm a munkátokat további sok sikert kívánok.
Kármán Zoltán
Ügyvezető, Lanzo Kft.

Miért válassz minket?

Specializált tudás

A legfontosabb indok ami miatt minket választanak partnereink az a széleskörű szakértelmünk. Képesek vagyunk lefedni a digitális marketing számos területét legyen szó weboldal készítésről keresőoptimalizálásról, vagy épp szövegírásról.

közösség menedzsment

Folyamatos kommunikáció

Elsődleges fontosságú, hogy mindig pontos információt nyújtsunk a feladatok állásáról. Továbbá az is, hogy egy ennyire specializált szakterületen ne zsargonokban beszéljünk, hanem érthetően közöljük azt, hogy éppen hol is tart a folyamat. Ezekből következően transzparensen, valós időben látni fogod a projekt alakulását.

tapasztalat

Sokéves tapasztalat

Igen régóta foglalkozunk digitális marketinggel. Az első weblapunkat 2011-ben, az első hirdetésünket 2012-ben készítettük. Az évek során végigkövettük a felületek változásait és rengeteg szituációval találkoztunk már. Nagyon nehéz olyan helyzetbe kerülnünk amire ne találnánk megoldást

Naprakészség

Ahhoz, hogy a lehető legjobb teljesítményt érjük el, a legfrissebb információk alapján kell dolgoznunk. Minket választva biztos lehetsz benne, hogy a legnaprakészebb szakmai híroldalakra, oktatóanyagokra és képzésekre alapozott tudást adunk át.

transzparencia

Integritás

Talán az egyik legfontosabb alapelv számunkra az integritás és az őszinteség kérdése. Egyrészt tőlünk a legőszintébb tanácsokat fogod kapni, akkor is ha ez nincs összhangban azzal amit hallani szeretnél. Másrészt valóban a vállalkozásodra szabott legjobb megoldásokat fogod tőlünk megkapni.

marketing tanácsadás

Szenvedélyünk a munkánk

Kevés olyan szakma van ahol ennyire értékes lenne és ekkora versenyelőnyt nyújtana a szakértelem és a kreativitás kombinációja. Számunkra a digitális marketing sokkal több, mint egyszerű munka.

Akikkel már volt lehetőségünk együtt dolgozni
dunarama
dunataxi
barabasingatlan.hu
bradolife-logo
Etyeki Műhely Alapítvány
fintechzone
pszichoforyou
cseszlai
whistleblowersoftware.hu
astontuzvedelem
MIRSA Egyesület
insub-logo
benestudio
lanzo
tererzek
kardiologia-buda.hu
hasznaltautougyved
kolibri
itssunnysomewhere
gaborhenttes
Tibtib.hu
vellobau.hu
Ring Studio
Home Solution
magnum motivation logo

Minket választanál egy projekted megvalósításához?

Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat és mi a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy minél jobb élményt tudjunk nyújtani