Weboldalakat készítünk melyek informálnak, meggyőznek és konvertálnak

Új weboldalra van szükséged? Egy olyan weboldalra amely a nem csupán jól néz ki, de a forgalmadat is bevételre váltja? Van egy jó ötleted és szükséged van egy csapatra a megvalósításhoz? Ne keress tovább, nézd meg miben tudunk segíteni!
weboldal készítés

Miben tudunk segíteni?

Webáruházak készítése

Az e-kereskedelem megállíthatatlanul tör előre, napról napra nyílnak az újabbnál újabb webshopok. Egyre nehezebb egyedit nyújtani és kiemelkedni a tömegből. Ha a mi tapasztalatunkra alapozol, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy konverzió fókuszú vevőgyárat kapsz kézhez, a legjobb iparági megoldásokkal felvértezve.

Üzleti oldalak fejlesztése

Ha nem szeretnél közvetlenül értékesíteni a weboldaladon, de szükséged van egy online felületre, ahol bemutathatod magad, vagy a vállalkozásodat, akkor ez lesz a te választásod. Feltüntetheted referenciáidat, megmutathatod a szakértelmedet és elérhetőségeket biztosíthatsz azok számára, akik szeretnék felvenni veled a kapcsolatot.

Landing oldalak elkészítése

A hirdetési kampányok egyik legkritikusabb és általában legkevesebb figyelmet kapó pontja a landing oldal. Ha szeretnéd a lehető legtöbbet kihozni a hirdetésekre költött forintjaidból, akkor egy (vagy akár több), végletekig optimalizált landing oldalra lesz szükséged, amely a lehető legtöbb látogatót konvertálja vásárlóvá.

Foglalási rendszerek fejlesztése

Folyamatosan, a nap 24 órájában működő foglalási rendszereink a klinikák, szépségszalonok, konditermek, ügyvédek és sok más szolgáltatás alapú vállalkozó kedvencei. Egy olyan automatizált rendszert kaphatsz kézhez, ahol neked már nem lesz más dolgod, mint kiszolgálni az ügyfeleidet.

Mit foglal magában szolgáltatásunk?

Domain / Tárhely

Egy teendőt már kezdetekkor leveszünk a válladról, ugyanis a domain és a tárhely ügyintézést átvállaljuk.

transzparencia

SSL Certifikáció

A domain és a tárhely mellé ingyenes SSL tanúsítványt biztosítunk, így növelve weboldalad biztonságát.

Teljesen egyedi megjelenés

Nem használjuk a manapság annyira divatos sablonokat. Weboldalad gyakorlatilag a nulláról.

Teljes reszponzivitás

2020-ban ennek már természetesnek kellene lenni, de biztos ami biztos megemlítjük, hogy az asztali gépek mellett telefonokra és tabletekre is optimalizáljuk weboldalad.

analitika

Kulcsrakész analitika

Weboldalad olyan integrált analitikai eszközökkel együtt adjuk majd át, mint a Google Analytics, vagy a Google Search Console.

On-site SEO

Amellett, hogy egy jó megjelenésű weboldalt adunk át, arra is figyelünk, hogy a Google irányelvei szerint is optimalizáljunk, ezzel biztosítva helyezésed a találati oldalakon.

Automatizált biztonsági mentés

Napi és heti biztonsági mentéseket állítunk be, így mindig biztonságban tudhatod a weboldaladat.

céges email

Céges email

Weboldalad mellé azonnal használható, a tárhelyedhez csatolt céges email címeket is beállítunk.

Első a biztonság

Folyamatos malware figyelés, készre konfigurált tűzfal, kétszintű (2FA) autentikáció, recaptcha és sok más egyéb a biztonságodért.

Metódusunk, avagy ezt a hat lépést követve készítjük el új weboldalad

1. Lépés – Konzultáció & Stratégia

Miután kitöltötted az ajánlatkérő űrlapunkat, vagy emailt írtál, felvesszük veled a kapcsolatot. Röviddel ezután sort kerítünk az első találkozónkra. A formalitásokat követően igyekszünk minél többet megtudni a vállalkozásodról, termékedről / szolgáltatásodról és a piaci helyzetről. A kapott információt, az elképzeléseidet és a tapasztalatunkat összegyúrva felvázoljuk a stratégiát amit a következő lépések során fogunk végrehajtani.

2. Lépés – Design

Amint összhangba kerültek az elképzeléseink nekilátunk a megjelenés kialakításának. Ez az egyik legidőigényesebb része a folyamatnak, hiszen sok apró tevékenység alkotja. Többek között felskicceljük az új weboldalad első vázait, elkészítjük az oldaltérképet, nekilátunk a vizuális elemek kidolgozásának.

3. Lépés – Tartalom

A design fázisban előkészítjük a szövegeket helyét, melyeket a kész megjelenés elkészülte után töltünk fel és véglegesítünk. A fázis végén, már közel végleges formában láthatod az új weboldalad.

4. Lépés – Fejlesztés

Ahogy belőttük a design irányvonalait, nekilátunk a tényleges megvalósításnak. Nem mennénk bele a technikai szlengbe, a folyamat ezen lépésének lényege az, hogy folyamatosan alakítjuk az előzetesen felvázolt terveket működő, funkcionális weboldallá.

5. Lépés – Tesztelés és indulás

Ha a tartalom is a helyén van, elkezdjük a tesztfázist. Ennek során végignézzük, hogy minden úgy működik-e ahogyan azt terveztük. A weboldalad végig egy csak számodra és számunkra elérhető tesztkörnyezetben fejlesztjük. A sikeres tesztelés után konfiguráljuk a tárhelyet és az adatbázist, ezt követően “élesítjük” az oldalad.

6. Lépés – Karbantartás és optimalizálás

Ez a lépés opcionális, mivel a díjazásunkban benne van egy alapszintű oktatás is melynek során elsajátíthatod weboldalad használatát. Ha szeretnéd kérni karbantartási szolgáltatásunkat, havidíj ellenében gondoskodunk a website működéséről.

Alapelveink

Akár webshopot, foglalási rendszert, vagy egy üzleti oldalt szeretnél, minket mindig ugyanazon alapelvek vezérelnek a weboldalak elkészítése során.

digitális stratégia

Stratégiai szemlélet

A weboldalad az online marketing stratégiád központja. Ezért különösen fontos, hogy megismerjük azt, hogy milyen célokat tart szem előtt a vállalkozásod. Mielőtt bármibe is belekezdünk megvizsgáljuk a terméked, szolgáltatásod, az online marketing folyamataidat. Csak ezután kezdjük el felvázolni a website építésének folyamatát, melynek végén a weboldalad majd a legjobb teljesítményt nyújthatja.

írott tartalom

Fókusz az írott tartalmon

Sokszor látni csilivili weboldalakat semmitmondó, sablon szövegekkel. Mi marketingesek és fejlesztők vagyunk, a weboldal készítés technikai és emberi oldalát is átlátjuk. Így nem csak egy jól felépített weboldalt kapsz, hanem olyan írott tartalmat, ami informálja és meggyőzi a látogatóidat.

Egyedi megjelenés

Ha velünk dolgozol elfelejtheted a sablon megoldásokat. Manapság túl sokszor látni, hogy az önjelölt “webfejlesztők” a sokadik ugyanolyan weboldalt készítik, bármiféle komolyabb megfontolás nélkül. Mi egyrészt a korábban már említett stratégiánk alapján építjük fel a weboldalakat, másrészt nulláról kezdünk neki, így biztos lehetsz benne, hogy teljesen egyedi dizájnt kapsz kézhez.

ügynökség csapat

Partneri mentalitás és transzparencia

Tudjuk, hogy egy teljesen új weboldal felhúzása, vagy egy már meglévő átdolgozása nem kis munka. Hogy hogyan vezetünk végig a folyamaton legalább annyira fontos, mint a majd elkészülő weboldal. Nálunk nagyon fontos az oda-vissza kommunikáció, mivel egy olyan felületet szeretnénk átadni amilyet elképzeltél. Mi interaktív módon fejlesztjük a weboldalad, így folyamatos beleszólásod van az aktuális folyamatba, mindig látni fogod milyen aktuális lehetőségek állnak rendelkezésre, és hogy ezek hogyan befolyásolják a végeredményt.

Akik már megbíztak bennünk

intercontinental-budapest
yogoplay2019
mirinda-logo
bradolife-logo
dunarama
wtsklient
tarcsay
cseszlai
tererzek
astontuzvedelem
fanbot
beer_spa_logo_badge
benestudio
lanzo
dunataxi
bodzavendeghaz
bovecmassage
defrokazan
rglas
dkka
cleanx
hasznaltautougyved
fintechzone
pszichoforyou
gaborhenttes
galtanya
hunhigienia
fintechgroup
maphealthwatch
insub-logo
itssunnysomewhere
kolibri
mehesugyved
medmax
teamrekreacio
tomkingskennel
transzformator
sunlion
virusellen-black
legfittebbmunkahely

Kiemelt munkáink

weboldal-keszites-referencia

Intercontinental Budapest

Az ország egyik legnépszerűbb 5 csillagos szállodáját valószínűleg nem kell bemutatnunk. Egy a márkához és szállodához illő elegáns designt kellett megalkotnunk, mely mégis megfelel a mai letisztult irányvonalaknak. 

Fanbot.ai

A Fanbot.ai egy rendkívül sokoldalú chat software, rengeteg funkcióval. Különleges kihívás volt. Számtalan vizuális és írott elemet kellett elhelyeznünk és optimalizálnunk a tökéletes informálás és konverzió érdekében.

weboldal-referencia

Fintechzone magazin

Magyarország legolvasottabb fintech témájú híroldala is a mi munkánk. Egy könnyen átlátható magazin felületet terveztünk, melyen a látogatók könnyen tájékozódhatnak a pénzügyi technológia világában.

thermalbeer

Thermal Beer Spa

A Széchenyi Fürdőben található Thermal Beer Spa is minket választott a foglalási rendszerük megvalósításához.

bradolife

Bradolife

A közismert fertőtlenítőszerek gyártóját is ügyfeleink közt tudhatjuk.

dunarama

Dunarama

Budapest közkedvelt élményhajós szolgáltatása egy könnyen áttekinthető, modern felületet kapott.

lanzo

Lanzo Kft.

Az egyik legnagyobb napelemekkel foglalkozó magyar cég weboldalát is megújítottuk.

Kezdjünk neki! Építsük fel az új weboldalad!

Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat és mi a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot!

Leggyakrabban feltett kérdések

Mennyi időt vesz igénybe a folyamat?

Ez nagyban függ az adott projekt komplexitásától, a határidőktől, vagy például a visszajelzések gyorsaságától. Egy egyszerűbb céges weboldalt 2-3 hét alatt felépítünk, míg egy nagyobb webshophoz általában több idő szükséges. Leggyakrabban 6 hétnél rövidebb időtávot szoktunk célként kitűzni.

Láthatom, hogy hogy haladtok a fejlesztéssel?

Természetesen. Egy külön csak erre a célra létrehozott felületen fejlesztünk, így mindig láthatod a dolgok aktuális állását.

Megtanítjátok a weboldal használatát?

Természetesen. Az oldal alapvető működését egy konzultáció keretében bemutatjuk, így képes leszel többek között bejegyzéseket írni az oldalra, vagy például tartalmat feltölteni.

Mennyibe kerül egy weboldal?

Az összegek nagyban függnek a projekt komplexitásától. Minden együttműködés kezdetén több egyedi ajánlatot adunk. Üzleti weboldalakat 250.000 forintos kezdőártól, míg webshopokat 400.000 forinttól vállalunk.

Van valamilyen egyéb költsége a fejlesztésnek?

A domain és tárhely évi néhány ezer forintos díja. Ezek és a fejlesztés költségén kívül nem lesz más kiadásod. 

Hogyan történik a fizetés?

Jellemzően két részletben. A fejlesztési díj 50%-át a projekt kezdetekor, míg a második 50%-ot a weboldal élesítése előtt. 

Csak WordPress alapú weboldalakkal foglalkoztok?

Igen manapság már kizárólag WordPress alapú fejlesztéseket vállalunk.

Mi van, ha később segítségre van szükségem?

Mi mindig egy emailre leszünk tőled. Ha bármilyen kérdésed van keress bátran és igyekszünk minél hamarabb megoldani a problémád.

small_c_popup.png

200+ Ingyenes marketing eszköz​

Emeld magasabb szintre vállalkozásod teljesítményét teljesen ingyenes marketing eszköztárunkkal. Több, mint 200 eszköz havidíj nélkül.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy minél jobb élményt tudjunk neked nyújtani.​