Weboldal készítés vállalkozásodra szabva

Gyorsan és költséghatékonyan

Weboldalakat fejlesztünk amelyek nem csupán jól néznek ki, de a forgalmat is bevételre váltják. Ha egy stabil weboldalt és növekvő bevételt szeretnél, akkor ismerd meg szolgáltatásunkat!
Features marketing ügynökség

Miben tudunk segíteni?

Tudjuk, hogy nem egyszerű elkészíteni, elindítani és sikeressé tenni egy online vállalkozást. A mai kiélezett piaci versenyben egy jó ötlet, vagy a stabil céges háttér önmagában már nem garancia a sikerre.

Ha azt szeretnéd, hogy a látogatókból vásárlók, majd visszatérő ügyfelek legyenek, akkor egy a tömegből kiemelkedő weboldallal kell rendelkezned. Mi ebben leszünk a segítségedre.

Mi nem csak egy igényes megjelenésű és jól működő weboldalt készítünk számodra, hanem a legkorszerűbb technológiák átadásával egy olyan honlapot kapsz kézhez, amely végigvezeti a látogatót az első találkozástól egészen a vásárlásig és képes mérhető profitot hozni számodra.

Miért válassz minket?

Legkorszerűbb technológiák

Manapság csak folyamatos fejlődéssel és naprakészséggel lehet igazán versenyképesnek lenni. Rengeteget teszünk azért, hogy az elérhető legjobb technológiákat tudjuk átadni számodra. Az iparági konferenciák rendszeres résztvevői vagyunk és bevételünk igen nagy hányadát fordítjuk szakmai képzésekre.

transzparencia

Garancia

Biztosak vagyunk benne, hogy a lehető legmagasabb minőségű munkát adjuk ki a kezeinkből. Weboldalaink évek múltán is megfelelően szolgálják partnereink vállalkozásait. Éppen ezért minden általunk kivitelezett projektre garanciát vállalunk. Biztos lehetsz benne, hogy weboldalad hosszú távon támogatja majd növekedésed.

közösség menedzsment

Kijelölt kapcsolattartó

Nem kell egy ügyfélszolgálaton átverekedned magad ha szeretnél valamit megtudni a készülő weboldaladról. Minden ügyfelünk kijelölt, közvetlen kapcsolattartót kap, aki a legnaprakészebb információkkal rendelkezik a weblapodról. Mi mindig csak egy hívásra, vagy emailre leszünk tőled.

Kiemelkedő minőség

Mi nem dolgozunk sablon megoldásokkal, biztos lehetsz benne, hogy nem fog szembejönni az interneten az általunk készített dizájn. A külcsín mellett a belbecsre is kiemelt hangsúlyt fektetünk. Egy gyors, funkciógazdag és könnyen kezelhető weboldalt fogsz kapni, mely segít az üzleti céljaid megvalósításában.

Átláthatóság

A kijelölt kapcsolattartó mellett (akitől mindig kérdezhetsz), egy riportolási rendszert is kialakítottunk. Minden fontosabb történésről tájékoztatni fogunk a fejlesztés során. Így mindig tudni fogod, hogy épp milyen fázisban van a projekt és mire számíthatsz az elkövetkező időszakban.

content calendar

Rövid határidők

Az évek során rengeteg tapasztalatra tettünk szert, mely egy saját, végletekig szabványosított projektmenedzsment rendszer létrejöttét eredményezte. A hagyományos ügynökségekkel szemben egyszerűbb céges weboldalakat akár 2-3 hét alatt elkészítünk, míg webshopokat a legtöbbször 4-5 hetes határidővel tudunk vállalni.

digitális stratégia

Tapasztalat

Hosszú évek óta a webfejlesztés és a digitális marketing menedzsment teszi ki a mindennapjainkat. Cégünk működése óta több, mint 100 projektet valósítottunk már meg. Emellett legtöbb munkatársunk 6-8 éves tapasztalattal rendelkezik a saját területén.

márkaépítés

Marketing szemlélet

Fejlesztési projektjeink a marketinges csapatunk folyamatos támogatásával folynak. Hogy mit jelent ez? A fejlesztők mellett szövegírók, grafikusok és olyan marketingesek dolgoznak majd a weboldalad elkészítésén akik tapasztalatukkal hozzájárulnak a lehető legjobb végeredmény megvalósításához.

Mit foglal magában szolgáltatásunk?

Teljesen egyedi megjelenés

Nem használjuk a manapság annyira divatos sablonokat és témákat. Weboldalad teljesen egyedi megjelenéssel látjuk el.

Számtalan funkció

Bankkártyás fizetés, egyedi űrlap, live chat, közösségi média integráció? Nincs lehetetlen. Te kitalálod, mi megvalósítjuk.

landing oldalak

Teljes reszponzivitás

Ennek ma már természetesnek kellene lenni, de biztos ami biztos megemlítjük, hogy az asztali gépek mellett telefonokra és tabletekre is optimalizáljuk weboldalad.

Keresőoptimalizálás

Amellett, hogy egy jó megjelenésű weboldalt adunk át, arra is figyelünk, hogy megfelelő alapot nyújtsunk a keresőoptimalizáláshoz.

Könnyen kezelhető felület

Weblapjainkat egy könnyen kezelhető felülettel adjuk át. Így az alapvető módosításokat egyszerűen végrehajthatod.

hatékonyság

Alapos kutatómunka

A fejlesztés megkezdése előtt részletesen megvizsgáljuk a vállalkozásod, versenytársaid és a piaci helyzetet.

Sebesség optimalizálás

A felhasználói élmény szempontjából kiemelten fontos a gyorsaság. Erre mi is nagy figyelmet szentelünk.

analitika

Kulcsrakész analitika

Weboldalad olyan integrált analitikai eszközökkel együtt adjuk majd át, mint a Google Analytics, vagy a Google Search Console.

Első a biztonság

Folyamatos malware figyelés, készre konfigurált tűzfal, kétszintű (2FA) autentikáció, recaptcha és sok más egyéb a biztonságodért.

Automatizált biztonsági mentés

Napi és heti biztonsági mentéseket állítunk be, így mindig biztonságban tudhatod a weboldaladat.

céges email

Céges email

Weboldalad mellé azonnal használható, a tárhelyedhez csatolt céges email címet is beállítunk.

transzparencia

SSL tanúsítvány

Az SSL tanúsítványt megléte ma már alapvető. Minden esetben ajánlatunk részét képezi egy ingyenes tanúsítvány telepítése.

Metódusunk, avagy ezt az öt lépést követve készítjük el új weboldalad

1. Lépés – Konzultáció & Stratégia

Miután kitöltötted az ajánlatkérő űrlapunkat, vagy emailt írtál, felvesszük veled a kapcsolatot. Ezt követően igyekszünk minél többet megtudni az igényeidről,  vállalkozásodról, termékedről / szolgáltatásodról és a piaci helyzetről. A kapott információt, az elképzeléseidet és a tapasztalatunkat összegyúrva készítünk számodra egy ajánlatot, majd ezt követi a szerződéskötés.

2. Lépés – Tervezés & Design

Amint összhangba kerültek az elképzeléseink nekilátunk a megjelenés kialakításának. Ez az egyik legidőigényesebb része a folyamatnak, hiszen sok apró tevékenység alkotja. Többek között felskicceljük az új weboldalad első vázait, elkészítjük az oldaltérképet, nekilátunk a vizuális elemek kidolgozásának.

3. Lépés – Fejlesztés

Ahogy megvannak a megjelenést alkotó elemek, nekilátunk a tényleges megvalósításnak. Nem mennénk bele a technikai szlengbe, a folyamat ezen lépésének lényege az, hogy folyamatosan alakítjuk az előzetesen felvázolt terveket működő, funkcionális weboldallá. Gyakorlatilag az előzőleg elkészített terveket kóddá formáljuk.

4. Lépés – Tartalomkészítés

A tartalom fázisban elkészítjük az írott tartalmakat, melyeket a kész megjelenés elkészülte után töltünk fel és véglegesítünk. A fázis végén, már közel végleges formában láthatod az új weboldaladat.

5. Lépés – Tesztelés és indulás

Ha elkészült a weboldal és minden funkció a helyén van, elkezdjük a tesztfázist. Ennek során végignézzük, hogy minden úgy működik-e ahogyan azt terveztük. Megvizsgáljuk az aloldalakat, a különböző funkciókat, a reszponzivitást és még sok más tényezőt. A sikeres tesztelést követően élesítjük az oldalad.

Kiemelt munkáink

weboldal-keszites-referencia

Intercontinental Budapest

Az ország egyik legnépszerűbb 5 csillagos szállodáját valószínűleg nem kell bemutatnunk. Egy a márkához és szállodához illő elegáns designt kellett megalkotnunk, mely mégis megfelel a mai letisztult irányvonalaknak.

Multichat.ai

A Multichat.ai egy rendkívül sokoldalú chat software, rengeteg funkcióval. Különleges kihívás volt. Számtalan vizuális és írott elemet kellett elhelyeznünk és optimalizálnunk a tökéletes informálás és konverzió érdekében.

weboldal-referencia

Fintechzone magazin

Magyarország egyik legolvasottabb fintech témájú híroldala is a mi munkánk. Egy könnyen átlátható magazin felületet terveztünk, melyen a látogatók könnyen tájékozódhatnak a pénzügyi technológia világában.

dunarama

Dunarama

Budapest közkedvelt élményhajós szolgáltatása egy könnyen áttekinthető, modern felületet kapott.

lanzo

Lanzo Kft.

Az egyik legnagyobb napelemekkel foglalkozó magyar cég weboldalát is megújítottuk.

dr-kovacs-roland

Dr. Kovács Roland

Dr. Kovács Roland is minket választott weboldala elkészítéséhez.

bradolife

Bradolife

A közismert fertőtlenítőszerek gyártóját is ügyfeleink közt tudhatjuk.

További referenciáink
intercontinental-budapest
yogoplay2019
mirinda-logo
bradolife-logo
dunarama
wtsklient
tarcsay
cseszlai
tererzek
astontuzvedelem
fanbot
beer_spa_logo_badge
benestudio
lanzo
dunataxi
bodzavendeghaz
bovecmassage
defrokazan
rglas
dkka
cleanx
hasznaltautougyved
fintechzone
pszichoforyou
gaborhenttes
galtanya
hunhigienia
fintechgroup
maphealthwatch
insub-logo
itssunnysomewhere
kolibri
mehesugyved
medmax
teamrekreacio
tomkingskennel
transzformator
sunlion
magnum motivation logo
legfittebbmunkahely

Weboldal készítés csomagjaink

Minden esetben egyedi ajánlatot készítünk, áraink tájékoztató jellegűek

Alap Csomag

149.000 Ft
 • Teljesen egyedi design
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Reszponzív (mobilbarát) megjelenés
 • SSL tanúsítvány
 • Magyar kezelőfelület
 • Tűzfal és biztonsági támogatás
 • Automatikus biztonsági mentés
 • Tartalom feltöltés
 • Űrlap funkcionalitás
 • Közösségi média integráció
 • Galériák, sliderek
 • Google Search Console és Analytics integráció
 • Rövid határidő
 • Kijelölt kapcsolattartó

Standard Csomag

249.000 Ft
 • Teljesen egyedi design
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Reszponzív (mobilbarát) megjelenés
 • SSL tanúsítvány
 • Magyar kezelőfelület
 • Tűzfal és biztonsági támogatás
 • Automatikus biztonsági mentés
 • Tartalom feltöltés
 • Űrlap funkcionalitás
 • Közösségi média integráció
 • Galériák, sliderek
 • Google Search Console és Analytics integráció
 • Rövid határidő
 • Kijelölt kapcsolattartó
 • Többnyelvű honlap
 • Időpontfoglaló rendszer
 • Élő chat szoftver
 • Integrált hírlevél szoftver
 • Sebességoptimalizálás
 • Technikai és on-site seo beállítások

Prémium Csomag

399.000 Ft
 • Teljesen egyedi design
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Reszponzív (mobilbarát) megjelenés
 • SSL tanúsítvány
 • Magyar kezelőfelület
 • Tűzfal és biztonsági támogatás
 • Automatikus biztonsági mentés
 • Tartalom feltöltés
 • Űrlap funkcionalitás
 • Közösségi média integráció
 • Galériák, sliderek
 • Google Search Console és Analytics integráció
 • Rövid határidő
 • Kijelölt kapcsolattartó
 • Többnyelvű honlap
 • Időpontfoglaló rendszer
 • Élő chat szoftver
 • Integrált hírlevél szoftver
 • Sebességoptimalizálás
 • Technikai és on-site seo beállítások
 • Webáruház funkcionalitás
 • Fizetési rendszer integráció
 • Szállítási rendszer integráció
 • Számlázó program összeköttetés
 • Google My Business fiók elkészítése
 • Kulcsszókutatás
 • Teljes seo auditálás

Dolgozzunk együtt! Örömmel állunk a rendelkezésedre.

Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat és mi néhány órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!

Leggyakrabban feltett kérdések

Mennyi időt vesz igénybe a folyamat?

Ez nagyban függ az adott projekt komplexitásától, a határidőktől, vagy például a visszajelzések gyorsaságától. Egy egyszerűbb céges weboldalt 2-3 hét alatt felépítünk, míg egy nagyobb webshophoz általában több idő szükséges. Leggyakrabban 4 hétnél rövidebb időtávot szoktunk célként kitűzni.

Láthatom, hogy hogy haladtok a fejlesztéssel?

Természetesen. Egy külön csak erre a célra létrehozott felületen fejlesztünk, így mindig láthatod a dolgok aktuális állását.

Megtanítjátok a weboldal használatát?

Természetesen. Az oldal alapvető működését egy konzultáció keretében bemutatjuk, így képes leszel többek között bejegyzéseket írni az oldalra, vagy például tartalmat feltölteni.

Mennyibe kerül egy weboldal?

Az összegek nagyban függnek a projekt komplexitásától. Minden együttműködés kezdetén egyedi ajánlatot adunk. Üzleti weboldalakat 149.000 forintos kezdőártól, míg webshopokat 399.000 forinttól vállalunk.

Van valamilyen egyéb költsége a fejlesztésnek?

A domain és tárhely évi néhány ezer forintos díja. Ezek és a fejlesztés költségén kívül nem lesz más kiadásod. 

Csak WordPress alapú weboldalakkal foglalkoztok?

Igen, kizárólag WordPress alapú fejlesztéseket vállalunk.

Mi történik, ha később segítségre van szükségem?

Mi mindig egy emailre, vagy egy hívásra leszünk tőled. Ha bármilyen kérdésed van keress bátran és igyekszünk minél hamarabb megoldani a problémád.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy minél jobb élményt tudjunk nyújtani