Teljeskörű online marketing kivitelezés

Szeretnéd, ha valaki levenné a válladról a marketing kivitelezésével járó nehézségeket? Nincs időd nyomon követni a történéseket? Nem gazdaságos egy saját csapat fenntartása? Szívesebben fordítanád az idődet a napi üzletmenetre? Nehéz jó marketingeseket találni?
 
Sok esetben érdemes megfontolnod a marketinged kiszervezését. Bízd a feladatokat egy tapasztalt csapatra, ismerd meg teljeskörű kivitelezés szolgáltatásunkat!
marketing kivitelezés

Miért lehet szükséged a marketing kiszervezésére?

Ha ezt a bejegyzést olvasod, akkor valószínűleg megfordult a fejedben az, hogy rábíznád a marketinget egy olyan csapatra, aki különösebb gond nélkül le tudja fedni a marketing legtöbb ágát. Jó helyen jársz, mivel mi egy full service ügynökség vagyunk. Hogy mit is jelent ez? Azt, hogy a stratégiaalkotástól a teljes megvalósításig el tudjuk végezni az összes marketinggel kapcsolatos teendőt. De mikor is érdemes ezt a szolgáltatást választanod? Nézzük!

marketing tanácsadás

Másra szeretnéd fordítani az időd

Ismered a jól kivitelezett marketingben rejlő lehetőségeket, de a napi teendők mellett nem tudsz erre időt fordítani. Érthető, nem is várható el a tulajdonostól, felső vezetőtől, hogy szöveget írjon, hirdetéseket kezeljen, vagy grafikai elemeket rajzoljon. Ezért vagyunk itt mi. Felvázoljuk a teendőket és meg is valósítjuk azokat, anélkül, hogy némi egyeztetésen kívül más tennivalód lenne.

El tudnád végezni, de nincs rá időd

A másik gyakori eset mikor ugyan értesz a marketinghez, de nem érdemes ezzel foglalkoznod, mert a magasabb prioritású feladatok sokkal nagyobb hozadékkal rendelkeznek. Szeretem az ilyen típusú együttműködéseket, mert a partner jellemzően tudja, hogy mit akar és az elvárások is helyén valóak. Az ilyen partneri kapcsolatokat nagyon dinamikus növekedés jellemzi.

cselekvési terv

Nincs marketinges csapatod

Profi, tapasztalt marketingest találni (a marketing kármelyik ágát is nézzük) igazán nehéz, nálunk is sokszor hónapok telnek el, mire egy-egy pozícióra kollégát találunk. Egy kkv marketingtevékenységének menedzseléséhez pedig jellemzően egy alkalmazott nem is elég. Kiszervezett marketinget választva egyetlen alkalmazott bérköltségén egy egész csapatot kaphatsz.

ügynökség csapat

Van csapatod de...

Ha valamilyen pozíción nincs kolléga, például hiányzik egy jó seo specialista, vagy egy szövegíró a csapatból, akkor is tudunk segíteni. Emellett in-house csapatokkal is nagyon jól együtt tudunk működni, így szinergiában, gyakorlatilag a csapatod kiterjesztéseként is dolgozhatunk.

Milyen előnyökkel jár a marketing kiszervezése?

Számtalan pozitívummal jár az, ha céges teljes online marketing tevékenység egy kézben van. Nézzük ezeket!

digitális stratégia

Összehangolt stratégia

Sok szempontból talán ez a legfontosabb előny. Ha minden eszköz egy kézben van, az totális kontrollt és összehangoltságot eredményez. Nem fog az egyik csatorna lemaradni azért, mert nincs erőforrás a menedzselésre, vagy nem fognak kimaradni olyan lehetőségek, amelyek a csatornák összehangoltsága esetén működnének. A platformok egymást támogatják, így egy-egy eszköz fejlődése pozitív kihatással lehet más eszközökre is, így időt és pénzt megtakarítva.

költség riport

Költséghatékonyság

Nem kell egy egész részleget fenntartanod, nem kell specialistákat keresned, nem kell insfrastruktúrára költened . Gondolj bele, akár egyetlen alkalmazott bérköltségén egy egész marketinges csapatot kapsz, ami egy-egy adott terület specialistáiból áll.

keresőoptimalizálás

Skálázhatóság

Házon belüli marketingrészleg esetén igen nagy kihívást szokott jelenti a skálázhatóság hiánya. Ha bővítenéd a csapatot, akkor akár hónapok is eltelhetnek egy-egy kolléga megtalálásáig, vagy képzéséig. Ugyanígy problémát jelenthet a szezonalitás és a kihasználatlan erőforrások. Kiszervezett marketing esetén ez nem fordulhat elő. Egyetlen telefonhívással csökkenthetjük, vagy növelhetjük a szükséges erőforrásokat.

Specialisták

Az online marketing manapság már egy nagyon sok apró szakterületből felépülő kategóriává vált. Ember legyen a talpán aki naprakész tud maradni minden egyes területen. Épp ezért dolgozunk együtt a különféle kategóriák specialistáival. Te pedig könnyedén hozzáférést nyerhetsz a tapasztalatukhoz és szaktudásukhoz.

új lehetőségek

Megtakarított idő és energia

A marketingfeladatok menedzselésének terhét levesszük rólad és a vezetőség válláról. Így az igazán fontos dolgokra koncentrálhatsz. Átlátható riportolási rendszerünknek és a folyamatos informálásnak köszönhetően mindig tudni fogod, hogy hogyan áll a vállalkozás marketingteljesítménye.

hatékonyság

Teljesítményre alapozva

Egy marketingügynökség mércéje az általuk nyújtott munka hatékonysága. Egyrészt pontos mérést biztosítunk, így látni fogod, hogy mi hogyan teljesít. Másrészt a tőlünk telhető legjobb szolgáltatást nyújtjuk, mivel egyértelmű hogy ez a hosszútávú együtt működés alapja.

Milyen területeket bízhatsz ránk?

digitális stratégia

Marketing stratégia

Konzultációnkat követően a munkát természetesen a stratégia felállításával kezdjük. Ez lesz az elkövetkezendő időtávban a tevékenységünk alapja. Tartalmazza többek között a cselekvési tervet, költségvetést és az elérendő célokat.

weboldal készítés

Weboldal készítés

Meglévő weboldalad fejlesztésében, vagy egy új elkészítésében is tudunk segíteni. Emellett kampányainkat is házon belül készített landing oldalakkal támogatjuk.

Hirdetéskezelés

Az egyik leggyorsabban bevethető és leggyorsabb megtérülést biztosító eszköz a Facebook / Instagram / Google Ads hirdetések alkalmazása., illetve ezek kombinációja.

Facebook Instagram hirdetés

Közösségi média menedzsment

A hirdetési kampányok mellett a profiljaid kezelését is átvesszük. Kihozzuk a lehető legtöbbet az organikus elérésedből és menedzseljük a közönségeddel kapcsolatos kommunikációs feladatokat.

Keresőoptimalizálás

Egy igazi hosszútávú marketingstratégia kihagyhatatlan eleme. A keresőoptimalizálási szolgáltatásunk során optimalizáljuk weboldalad, tartalmaid, új tartalmakat készítünk és linkeket építünk a legjobb keresőben elfoglalt pozíió érdekében.

email marketing

Email marketing

Fontosnak tartjuk, hogy ne csak harmadik féltől származó eszközökre támaszkodjunk. Elkezdjük felépíteni a saját adatbázisod is, így egy olyan feliratkozói bázist létrehozva, melyet, nem befolyásolnak külső tényezők és mindig elérhető marad.

Kreatív feladatok

A kreativitást igénylő marketinges feladatokat is átvállaljuk. Legyen szó szövegírásról, grafikai elemek készítéséről, vagy például webes tervezésről.

hatékonyság

Analitika

Akármilyen szolgáltatásra is van szükséged, pontosan mérhetővé és láthatóvá tesszük a hatékonyságát. Ezeket te is ellenőrizheted a telepített analitikai szoftverek segítségével, de rendszeres riportjainkból is tájékozódhatsz.

Akik már megbíztak bennünk

intercontinental-budapest
yogoplay2019
mirinda-logo
bradolife-logo
dunarama
wtsklient
tarcsay
cseszlai
tererzek
astontuzvedelem
fanbot
beer_spa_logo_badge
benestudio
lanzo
dunataxi
bodzavendeghaz
bovecmassage
defrokazan
rglas
dkka
cleanx
hasznaltautougyved
fintechzone
pszichoforyou
gaborhenttes
galtanya
hunhigienia
fintechgroup
maphealthwatch
insub-logo
itssunnysomewhere
kolibri
mehesugyved
medmax
teamrekreacio
tomkingskennel
transzformator
sunlion
virusellen-black
legfittebbmunkahely

Tetszik az ajánlatunk? Beszélgessünk egy ingyenes konzultáció kereteiben!

Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat és mi a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot!

Leggyakrabban feltett kérdések

Mennyibe kerül a szolgáltatásotok?

Minden esetben egyedi árajánlatot adunk, mivel sok tényező befolyásolja a munkánkat. Az alap marketing kivitelezési csomagunk 200.000 forinttól kezdődik.

Van minimális szerződési idő?

Igen, a minimális időtartam 3 hónap.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy minél jobb élményt tudjunk nyújtani