Weboldal készítés

Új weboldalra van szükséged, vagy a régi felújítására? Van egy jó ötleted és szükséged van egy csapatra a megvalósításhoz? Ne keress tovább, nézd meg miben tudunk segíteni!
weboldal készítés

Tudjuk, hogy nem egyszerű a megfelelő webfejlesztő ügynökség kiválasztása

Valószínűleg te is a jól ismert problémák egyikével fordulsz hozzánk:

Nincs még weboldalad és nem tudod, hogy hogyan is vágj bele a tervezésbe

Nincs még weboldalad, nagyjából már tudod, hogy mit is szeretnél, de nincs aki megvalósítsa

 Van már weboldalad, de nem hozza az elvárt eredményeket, nem vagy igazán
megelégedve vele

 Ha valami problémád adódik, nincs kihez fordulnod, mert a weboldalad készítői felszívódtak

Eltaláltuk?

Ismerjük ezeket a problémákat és azért vagyunk itt, hogy megoldjuk őket. Mi lenne ha levennénk a válladról a weboldal készítésének terhét? Neked csak annyi dolgod lesz, hogy megoszd velünk az elképzeléseidet.

Tudjuk, hogy nem egyszerű olyan webfejlesztő csapatot választani amely tényleg azt nyújtja
amit elvársz, úgyhogy nézzük is mivelt nyújtunk többet, mint mások.

Mit foglal magában szolgáltatásunk a weboldal elkészítésén kívül?

tárhely és domain

Domain / Tárhely

Egy teendőt már kezdetekkor leveszünk a válladról, ugyanis a domain és a tárhely költségeit az
első évben átvállaljuk.

ssl certifikáció

SSL Certifikáció

A domain és a tárhely mellé ingyenes SSL tanúsítványt is biztosítunk, így növelve weboldalad biztonságát.

marketing analitika

Kulcsrakész analitika

Weboldalad olyan integrált eszközökkel együtt adjuk majd át, mint a Google Analytics, vagy a Google Search Console.

céges email cím

Céges email

Weboldalad mellé azonnal használható, a tárhelyedhez csatolt céges email címeket is beállítunk.

reszponzív weboldal

Teljes reszponzivitás

2020-ban ennek már természetesnek kellene lenni, de biztos ami biztos megemlítjük, hogy az
asztali gépek mellett telefonokra és tabletekre is optimalizáljuk weboldalad.

gdpr megfelelőség

Automatizált biztonsági mentés

Napi és heti biztonsági mentéseket állítunk be, így mindig biztonságban tudhatod a weboldaladat.

keresőoptimalizálás

On-site SEO

Amellett, hogy egy jó megjelenésű weboldalt adunk át, arra is figyelünk, hogy a Google irányelvei szerint is optimalizáljunk, ezzel biztosítva helyezésed a találati oldalakon.

egyedi weboldal

Teljesen egyedi megjelenés

Nem használjuk a manapság annyira divatos sablonokat. Weboldalad gyakorlatilag a nulláról építjük fel, így biztos lehetsz benne, hogy testreszabott felületet kapsz.

it biztonság

Első a biztonság

Folyamatos malware figyelés, készre konfigurált tűzfal, kétszintű (2FA) autentikáció, recaptcha és sok más egyéb a biztonságodért.

Metódusunk. Ezt a hat lépést követve készítjük el új weboldalad

1. Lépés – Stratégia

Miután kitöltötted az ajánlatkérő űrlapunkat, felvesszük veled a kapcsolatot. Röviddel ezután sort kerítünk az első találkozónkra. Mivel mi egy teljesen lokációfüggetlen csapat vagyunk így az első megbeszélésünkre akár személyes, akár videó alapú megbeszelésként is sor kerülhet.

A formalitásokat követően igyekszünk minél többet megtudni a vállalkozásodról. A kapott
információt, az elképzeléseidet és a tapasztalatunkat összegyúrva felvázoljuk a stratégiát amit a következő lépések során fogunk végrehajtani.

2. Lépés – Design

Amint összhangba kerültek az elképzeléseink nekilátunk a megjelenés kialakításának. Ez az egyik legidőigényesebb része a folyamatnak, hiszen sok apró tevékenység alkotja. Többek között felskicceljük az új weboldalad első vázait, elkészítjük az oldaltérképet, nekilátunk a vizuális elemek kidolgozásának.

3. Lépés – Fejlesztés

Ahogy belőttük a design irányvonalait, nekilátunk a tényleges megvalósításnak. Nem mennénk bele a technikai szlengbe, a folyamat ezen lépésének lényege az, hogy folyamatosan alakítjuk az előzetesen felvázolt terveket működő, funkcionális weboldallá.

4. Lépés – Tartalom

Már design és fejlesztési fázisokban is sok tartalmat töltünk a weboldalra, szonban a sikeres fejlesztési fázis után fókuszálunk csak igazán erre. A fázis végén, már közel végleges formában láthatod az új weboldalad.

5. Lépés – Tesztelés és indulás

Ha a tartalom is a helyén van, elkezdjük a tesztfázist. Ennek során végignézzük, hogy minden úgy működik-e ahogyan azt terveztük. A weboldalad végig egy csak számodra és számunkra elérhető tesztkörnyezetben fejlesztjük. A sikeres tesztelés után konfiguráljuk a tárhelyet és az adatbázist, ezt követően “élesítjük” az oldalad.

6. Lépés – Karbantartás

Ez a lépés opcionális, mivel a díjazásunkban benne van egy alapszintű oktatás is melynek során elsajátíthatod weboldalad használatát. Ha szeretnéd kérni karbantartási szolgáltatásunkat, havidíj ellenében gondoskodunk a website-od működéséről.

Mit adunk, amit mások nem?

Emberközpontúságot

A projekt kezdetekor semmi másra nem fókuszálunk csak rád és a vállalkozásodra. Mielőtt belefogunk a tervezésbe, igyekszünk minél jobban felmérni és megérteni a vállalkozásodat és a stratégiádat. Megismerünk, tanácskozunk, behatároljuk, hogy mire is van szükséged. Kombináljuk az elképzeléseid és az iparág legjobb megoldásait, hogy egyedülállót alkossunk.

emberközpontúság
tartalom marketing

Tartalom alapú megközelítést

Tőlünk nem csak egy üres vázat kapsz, hanem azonnal üzembe helyezhető, tartalommal feltöltött website-ot. Nagy gondot fordítunk arra, hogy a megfelelő üzenetet juttassuk el a látogatóidhoz. 

A tartalomgenerálás jóval többet jelent hosszú szövegeknél és okosan megfogalmazott egysorosoknál. A weboldal minden eleme, a dizájnyelvezettől kezdve, a képeken át a szöveges tartalomig mind összhangban kell, hogy legyen hiszen a márkád sztoriját szeretnénk átadni a látogatóknak. Milyen terméket értékesítesz, milyen szolgáltatást nyújtasz, mit ígérsz a látogatóidnak? Minden egyes ikonnak és képnek ezt kell tükröznie

Partneri mentalitást

Tudjuk, hogy egy teljesen új weboldal felhúzása, vagy egy már meglévő átdolgozása nem kis munka. Hogy hogyan vezetünk végig a folyamaton legalább annyira fontos, mint a majd
elkészülő weboldal. Nálunk nagyon fontos az oda-vissza kommunikáció, mivel egy olyan website-ot szeretnénk átadni amilyet elképzeltél. Mi interaktív módon fejlesztjük a weboldalad, így folyamatos beleszólásod van az aktuális folyamatba, mindig látni fogod milyen aktuális lehetőségek állnak rendelkezésre, és hogy ezek hogyan befolyásolják a végeredményt.

partneri mentalitás
weboldal extrák

Sok-sok extrát

A tartalom mellett egy teljes analitikai csomagot is kapsz az új weboldaladhoz. Elhelyezzük oldaladon a Facebook Pixel mérőkódját, bekötjük a Google, Analytics, Tag Manager és Search Console szoftvereit. On-site seo megoldásainkat alkalmazva optimalizáljuk weboldalad annak érdekében, hogy a Google minél előbb rangsoroljon.

Minket biznál meg új weboldalad elkészítésével?

Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat és mi 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!

Leggyakrabban feltett kérdések

Mennyi időt vesz igénybe a folyamat?

Ez nagyban függ az adott projekt komplexitásától, a határidőktől, vagy például a visszajelzések gyorsaságától. Egy-egy céges weboldalt 3-4 hét alatt felépítünk, míg egy webshophoz általában több idő szükséges. Leggyakrabban 8 hétnél rövidebb időtávot szoktunk célként kitűzni.

Mennyibe kerül?

Hagyományos, céges weboldalak készítését 300.000 forinttól vállaljuk. Webshopokat komplexitástól függően 399.000 forinttól készítünk. Ezek az összegek nagyban függnek a projekt komplexitásától. Minden együttműködés kezdetén egyedi ajánlatot adunk.

Megtanítjátok a weboldal használatát?

Természetesen. Az oldal alapvető működését egy konzultáció keretében bemutatjuk, így képes leszel többek között bejegyzéseket írni az oldalra, vagy például tartalmat feltölteni.

Láthatom, hogy hogy haladtok a fejlesztéssel?

Természetesen. Egy külön csak erre a célra létrehozott felületen fejlesztünk, így mindig láthatod a dolgok aktuális állását.

Van valamilyen egyéb költsége a fejlesztésnek?

Nem, a fejlesztési költségeken kívül nem lesz más kiadásod. 

Hogyan történik a fizetés?

Két részletben. A fejlesztési díj 50%-át az első egyeztetés után, a projekt kezdetekor, míg a második 50%-ot a weboldal élesítése előtt.

Csak WordPressel foglalkoztok?

Többnyire a WordPressre esik a választásunk, főleg a CMS sokoldalúságának köszönhetően. Emellett vállalunk egyedi fejlesztéseket, valamint abban az esetben ha a dizájnt ránk bíznád és máshol fejlesztetnéd le az oldalt, PSD dizájnok elkészítését is vállaljuk.

Mi van, ha később segítségre van szükségem?

Mi mindig egy emailre leszünk tőled. Ha bármilyen kérdésed van keress bátran és igyekszünk minél hamarabb megoldani a problémád.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy minél jobb élményt tudjunk neked nyújtani.​