Wispform

Wispform – Igényes űrlapok, elérhető áron

Ha gyakran készítesz komplexebb űrlapokat és/vagy kérdőíveket akkor biztosan túlléptél a Google Form lehetőségein. Nincs különösebb gond a Google megoldásával, eléggé funkciógazdag ahhoz képest, hogy ingyenes, de van az a szint amikor már komolyabb alkalmazásra van szükség.

Ha például szeretnél komplikáltabb logikai lépésekeket hozzáadni az űrlapodhoz, összekapcsolnád más szoftverekkel, széleskörűbb elemzési lehetőségekre van szükséged vagy fizetési rendszert integrálnál a formba akkor a Google Forms neked kevés lesz.

Bemutatkozik a Wispform

A Wispform egy nagyon egyszerűen kezelhető és letisztult szoftver, melynek egyetlen célja a komplex űrlapok készítésének támogatása. Nézzük a legegyedibb fícsöröket.

14 kérdéstípus

A már más alkalmazások esetén megszokott szöveges, rádiógombos, vagy több választásos kérdések mellett olyan extrákat tud a szoftver, mint értékelések, fájlfeltöltéses válasz megadása, vagy szigorúan formázott adatok kezelése, mint az email címek.

Logikai ugrás

Az egyik leghasznosabb tulajdonsága a logikai alapú tartalommegjelenítés. A kitöltő válaszaitól függően jeleníthetsz meg újabb kérdéseket. Például más kérdés fog megjelenni egy 3 és egy 4 csillagos értékelés megadását követően, vagy egy-egy eldöntendő kérdés megválaszolása után.

Beágyazás

Könnyedén, egy sor kód kimásolásával és beillesztésével hozzá adhatod weboldaladhoz az elkészített űrlapodat.

Vizuális, drag and drop kezelőfelület

Egyszerű mégis funkciógazdag felületet biztosít az alkalmazás. Bal oldalon tudsz kérdéseket hozzáadni és menedzselni azokat, míg jobb oldalon a kreatív és logikai beállítások kaptak helyet

Fizetési rendszer integráció

Több oka is lehet annak, hogy egy űrlapba fizetési lehetőséget integráljunk. Segítségével megrendelőlapként is használhatjuk az űrlapunkat, vagy fogadhatunk adományokat, hozzájárulásokat. A Wispform segítségével egyszerűen hozzáadhatod Stripe fiókodat a kérdéssorodhoz, így fogadva kártyás befizetéseket.

Integrációk tárháza

Ez a kedvencem. Néhány kattintással képes vagy más szoftverekkel összekötni a Wispformot, így extra funkcionalitást nyerve. Bekötheted a Google Tag Managert, vagy a Google Analyticset, így követve a kitöltőket. Integrálhatod a Zapierrel, így összedrótozva a kitöltést követő flowt. Fontos megemlíteni az email rendszerekkel történő összekapcsolást is, így a kitöltést követően automatikusan feliratkoztathatod a kitöltőket egy-egy listádra.

Olvass tovább, ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on pocket

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy minél jobb élményt tudjunk neked nyújtani.