Időtálló webáruházakat készítünk, melyek stabil alapot nyújtanak céljaid megvalósításához

Szeretnél saját webáruházat indítani? Egyedülálló dizájnt szeretnél, korlátlan funkcionalitással, havidíjak nélkül?  Ne keress tovább, nézd meg miben tudunk segíteni!
webáruház készítés

Olyan keretrendszert biztosítunk mellyel könnyedén növekedhetsz, webáruházaink funkciói a teljesség igénye nélkül:

Teljesen egyedi megjelenés

Nálunk nincsenek sablon megoldások. Nulláról felépített, teljesen egyedi dizájnnal ellátott webshopot kapsz, mellyel kiemelkedhetsz versenytársaid közül.

Reszponzív dizájn

Nem mondok újdonságot azzal, hogy ma már nem csak az asztali gépeinken használjuk az internetet. A látogatók többsége már mobil eszközről érkezik. Kiemelten fontos, hogy minden eszközön hibátlanul használható legyen az áruházad.

Konverzió optimalizálás

Konverzió optimalizálási csomag is az ajánlatunk része. Ajánlott termékek, a megfelelő időpontban megjelenő popupok, elhagyott kosár értesítő, nanobar, upsell, cross-sell, mennyiségi/ár kedvezmény, hűségpont és még sok más extra a csomag része.

Egyszerű vásárlási folyamat

Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy minél surlódásmentesebb legyen a vásárlás. A vásárlási folyamatot a végletekig egyszerűsítjük. Könnyen átlátható termék, kosár és pénztár oldalak. Egy kattintásos checkout, felhasználói fiók regisztráció, közösségi média profilos bejelentkezés és még sok más.

Adminisztrációs felület

Hogy megkönnyítsük a shop menedzselését és az adminisztrációt, egy nagyon könnyen kezelhető adminisztrációs felülettel adjuk át az áruházadat. Minden néhány kattintásra lesz tőled egy átlátható platformon.

Élő chat

Minél több csatornán vagy képes kommunikálni a látogatókkal annál valószínűbb, hogy vásárlóvá válnak. Épp ezért minden webáruházunkat élő chat modullal látjuk el.

Korlátlan termék

Akár egy terméket akarsz értékesíteni, akár ezret, megoldásainkra biztosan építhetsz. A webáruházaink mögött álló infrastruktúra bármekkora termékmennyiséget képes kezelni.

Bármilyen típusú termék

Akár hagyományos fizikai termékeket, akár digitális termékeket, szolgáltatást, kurzusokat értékesítenél, vagy ezek kombinációját,  ránk számíthatsz.

Bármilyen fizetési lehetőség

A hagyományos kártyás és utánvétes lehetőségek mellett szinte bármilyen fizetési rendszert képesek vagyunk integrálni. Bitcoin, Paypal, ApplePay, áruhitel. Te kitalálod, mi megvalósítjuk.

Külsős szoftverek integrációja

Jelenleg több, mint 2000+ rendszerrel integrálható az általunk alkalmazott webshop keretrendszer, így akármilyen harmadik féltől származó szoftverrel kötnéd össze, azt könnyedén megvalósíthatod.

Közösségi média integráció

A közösségi média használata már megkerülhetetlen. Legyen szó akár Facebookról, Instáról, Snapchatről, Pinterestről, Tiktokról, vagy bármi másról, természetesen integráljuk a webáruházadba.

CRM integráció

A megfelelő információáramlás érdekében fontos, hogy a különböző adatbázisok naprakészek és szinkronizáltak legyenek. Ezért a manapság használt szinte összes CRM szoftverhez kínálunk integrációt, hogy össze tudjuk azt kötni a webshopoddal.

On-site & Technikai SEO

A keresőkből érkező organikus forgalom az egyik legfontosabb sarokköve egy jól működő webshopnak. A webáruházadat a legnaprakészebb seo szempontok alapján optimalizáljuk, hogy minél előrébb kerülhess a Google találatai közt.

Kulcsrakész analitika

A webáruházadat anailtikai eszközökkel felvértezve adjuk át. A Google Analyticsnek köszönhetően mindig tudni fogod, hogy mit is csinálnak a látogatóid. A Hotjarral optimalizálhatod weboldalad felépítését, míg a Google Search Console használatával az organikus forgalmad fésülheted át.

Beépített tartalomkezelő

Ha szeretnél később változtatni az oldal tartalmán például blogot indítanál, vagy új aloldalt hoznál létre, azt könnyedén megteheted. Beépített tartalomkezelővel együtt adjuk át az webáruházadat.

Korlátlan lehetőségek

Az itt felsoroltak csak a legfontosabb funkciókat tartalmazzák. Mi egy nyitott rendszert adunk neked, ahol nem vagy korlátozva a lehetőségek terén. Te kitalálod, mi megvalósítjuk!

A webáruház funkiconalitásán kívül, legalább olyan fontos az emberi tényező a közös munka során. Minket az alábbi alapelvek vezérelnek:

digitális stratégia

Stratégiai szemlélet

A webáruházad az online marketing stratégiád központja. Ezért különösen fontos, hogy megismerjük azt, hogy milyen célokat tart szem előtt a vállalkozásod. Mielőtt bármibe is belekezdünk megvizsgáljuk a terméked, szolgáltatásod, az online marketing folyamataidat. Csak ezután kezdjük el felvázolni a website építésének folyamatát, melynek végén a webshopod majd a legjobb teljesítményt nyújthatja.

írott tartalom

Fókusz az írott tartalmon

Sokszor látni csilivili weboldalakat semmitmondó, sablon szövegekkel. Mi marketingesek és fejlesztők vagyunk, a weboldal készítés technikai és emberi oldalát is átlátjuk. Így nem csak egy jól felépített weboldalt kapsz, hanem olyan írott tartalmat, ami informálja és meggyőzi a látogatóidat.

Egyedi megjelenés

Ha velünk dolgozol elfelejtheted a sablon megoldásokat. Manapság túl sokszor látni, hogy az önjelölt “webfejlesztők” a sokadik ugyanolyan weboldalt készítik, vagy hogy a bérelhető megoldások szinte ugyanúgy néznek ki. Mi egyrészt a korábban már említett stratégiánk alapján építjük fel a weboldalakat, másrészt nulláról kezdünk neki, így biztos lehetsz benne, hogy teljesen egyedi dizájnt kapsz kézhez.

ügynökség csapat

Partneri mentalitás és transzparencia

Tudjuk, hogy egy teljesen új weboldal felhúzása, vagy egy már meglévő átdolgozása nem kis munka. Hogy hogyan vezetünk végig a folyamaton legalább annyira fontos, mint a majd elkészülő webáruház. Nálunk nagyon fontos az oda-vissza kommunikáció, mivel egy olyan felületet szeretnénk átadni amilyet elképzeltél. Mi interaktív módon fejlesztjük a webshopodat, így folyamatos beleszólásod van az aktuális folyamatba, mindig látni fogod milyen aktuális lehetőségek állnak rendelkezésre, és hogy ezek hogyan befolyásolják a végeredményt.

Metódusunk. Ezt a hat lépést követve készítjük el új webáruházad

1. Lépés – Stratégia

Miután kitöltötted az ajánlatkérő űrlapunkat, vagy felkerestél minket, felvesszük veled a kapcsolatot. Röviddel ezután sort kerítünk az első konzultációnkra. A formalitásokat követően igyekszünk minél többet megtudni a vállalkozásodról. A kapott információt, az elképzeléseidet és a tapasztalatunkat összegyúrva felvázoljuk a stratégiát amit a következő lépések során fogunk végrehajtani.

2. Lépés – Design

Amint összhangba kerültek az elképzeléseink nekilátunk a megjelenés kialakításának. Ez az egyik legidőigényesebb része a folyamatnak, hiszen sok apró tevékenység alkotja. Többek között felskicceljük az új webshop első vázait, elkészítjük az oldaltérképet, nekilátunk a vizuális elemek kidolgozásának.

3. Lépés – Tartalom

A design fázisban előkészítjük a szövegeket helyét, melyeket a kész megjelenés elkészülte után töltünk fel és véglegesítünk. A fázis végén, már közel végleges formában láthatod az új weboldalad.

4. Lépés – Fejlesztés

Ahogy belőttük a design irányvonalait, nekilátunk a tényleges megvalósításnak. Nem mennénk bele a technikai szlengbe, a folyamat ezen lépésének lényege az, hogy folyamatosan alakítjuk az előzetesen felvázolt terveket működő, funkcionális weboldallá.

5. Lépés – Tesztelés és indulás

Ha a tartalom is a helyén van, elkezdjük a tesztfázist. Ennek során végignézzük, hogy minden úgy működik-e ahogyan azt terveztük. A weboldalad végig egy csak számodra és számunkra elérhető tesztkörnyezetben fejlesztjük. A sikeres tesztelés után konfiguráljuk a tárhelyet és az adatbázist, ezt követően “élesítjük” az oldalad.

6. Lépés – Karbantartás és optimalizálás

Ez a lépés opcionális, mivel a díjazásunkban benne van egy alapszintű oktatás is melynek során elsajátíthatod weboldalad használatát. Ha szeretnéd kérni karbantartási szolgáltatásunkat, havidíj ellenében gondoskodunk a website-od működéséről.

Akik már megbíztak bennünk

intercontinental-budapest
yogoplay2019
mirinda-logo
bradolife-logo
dunarama
wtsklient
tarcsay
cseszlai
tererzek
astontuzvedelem
fanbot
beer_spa_logo_badge
benestudio
lanzo
dunataxi
bodzavendeghaz
bovecmassage
defrokazan
rglas
dkka
cleanx
hasznaltautougyved
fintechzone
pszichoforyou
gaborhenttes
galtanya
hunhigienia
fintechgroup
maphealthwatch
insub-logo
itssunnysomewhere
kolibri
mehesugyved
medmax
teamrekreacio
tomkingskennel
transzformator
sunlion
virusellen-black
legfittebbmunkahely

Kezdjünk neki! Építsük fel az új webáruházad!

Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat és mi a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot!

Leggyakrabban feltett kérdések

Mennyi időt vesz igénybe a folyamat?

Ez nagyban függ az adott projekt komplexitásától, a határidőktől, vagy például a visszajelzések gyorsaságától. Egy egyszerűbb céges weboldalt 2-3 hét alatt felépítünk, míg egy nagyobb webshophoz általában több idő szükséges. Leggyakrabban 6 hétnél rövidebb időtávot szoktunk célként kitűzni.

Láthatom, hogy hogy haladtok a fejlesztéssel?

Természetesen. Egy külön csak erre a célra létrehozott felületen fejlesztünk, így mindig láthatod a dolgok aktuális állását.

Megtanítjátok a weboldal használatát?

Természetesen. Az oldal alapvető működését egy konzultáció keretében bemutatjuk, így képes leszel többek között bejegyzéseket írni az oldalra, vagy például tartalmat feltölteni.

Mennyibe kerül egy weboldal?

Az összegek nagyban függnek a projekt komplexitásától. Minden együttműködés kezdetén több egyedi ajánlatot adunk.

Van valamilyen egyéb költsége a fejlesztésnek?

A második évtől a domain és tárhely évi néhány ezer forintos díja. Ezek és a fejlesztés költségén kívül nem lesz más kiadásod. 

Hogyan történik a fizetés?

Jellemzően két részletben. A fejlesztési díj 50%-át a projekt kezdetekor, míg a második 50%-ot a weboldal élesítése előtt. 

Csak WordPress alapú weboldalakkal foglalkoztok?

Igen manapság már kizárólag WordPress alapú fejlesztéseket vállalunk.

Mi van, ha később segítségre van szükségem?

Mi mindig egy emailre leszünk tőled. Ha bármilyen kérdésed van keress bátran és igyekszünk minél hamarabb megoldani a problémád.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy minél jobb élményt tudjunk nyújtani