Tartalommarketing & Szövegírás

Profi céges blogra, keresőoptimalizált és informatív website szövegezésre, vagy valamilyen egészen speciális tartalom előállítására van szükséged? Ismerd meg tartalommarketing szolgáltatásunkat!
írott tartalom

A minőségi tartalom, ami vásárlókat hoz

Ahogy évtizedek óta, úgy ma is kiemelt szerep jut a marketingben az írott tartalomnak. Akár közösségi médiában megjelenő posztokról van szó, akár a termékoldalad szövegéről, amivel a látogatót szeretnéd vásárlásra bírni, akár a blog bejegyzésekről, amivel a szakértelmed bizonyítod, mindegyikükben közös az írott szöveg

A tartalommarketing egy nagyon széles témakör, ami számtalan kisebb kategóriát foglal magába, így jellemzően nagy kihívást jelentve az online vállalkozók számára.

Csak hogy néhány példát említsek. Gondolj bele, hogy az új látogató figyelmét néhány másodperc alatt meg kell ragadnod a tartalmaddal, hiszen enélkül valószínűleg örökre elveszted. Ha olyan tartalmat szeretnél, amivel a Google első helyére kerülhetsz, akkor a jó szövegírói véna mellett erős SEO ismeretekre is szükséged lesz. Ha közösségi médiáról van szó, akkor még összetettebb a kép, hiszen számtalan formátum közül választhatunk.

Mi ezekben a helyzetekben tudunk neked segíteni. Legyen szó a fent említett kategóriák bármelyikéről, tartalommarketinges és szövegírói kollégáinkra bármikor számíthatsz.

Milyen előnyökkel jár ha szakértőkre bízod a szövegírást?

Magasabb organikus forgalom

Keresőoptimalizált tartalmakkal nem lesz nehéz a Google első oldalára kerülnöd, ahonnan könnyedén rádtalálhatnak a látogatók.

költség riport

Költséghatékonyság

Az organikus forgalom egyik hozadéka, hogy a fizetős megoldások egy részét idővel leválthatod vele.

márkaépítés

Márkaépítés

Pozitív hozadék még a márkaismertség növekedése is. Minőségi tartalmakkal szakértőként emelkedhetsz ki a versenytársak tengeréből.

lead generálás

Új leadek és vásárlók

A megnövekedett látogatószámnak és a célcsoportra szabott tartalomnak köszönhetően több látogatód lesz, akiket könnyebben konvertálhatsz.

content calendar

Felszabaduló erőforrások

Ha nem vagy szövegíró, akkor rengeteg időt és energiát emészthet fel a tartalmak előállítása. Spórold meg az erőfeszítéseket és bízd szakértőkre a szövegírást!

analitika

Javuló tendenciák

A magas minőségű tartalom jellemzője, hogy több visszatérő látogatód lesz, csökken az oldalelhagyás és növekszik az oldalon eltöltött idő.

Tartalommarketing & szövegírás szolgáltatásaink

Blogbejegyzések

Pozícionáld magad iparágad szakértőjeként. Egy jól megírt cikk egyszerre köti le látogatóidat, segít megszilárdítani a szakértői pozíciódat és támogatja keresőoptimalizálási céljaidat.

Weboldal szövegezés

A weboldalakra szabott szöveges tartalom egy igazán különleges műfaj. A látogatót előre kell mozdítanunk, miközben olyan tényezőkre is figyelmet kell fordítanunk, mint a SEO, vagy a webdesign egységessége.

webáruház készítés

Webáruház szövegezés

Méltatlanul elhanyagolt pontja a legtöbb magyar webshopnak. Pedig itt már sok esetben a folyamat nehezén már túl vagy, megérkezett a potenciális ügyfél a termékoldalra. Az általunk szövegezett termékoldalak képesek meggyőzően közvetíteni, az általad teremtett értéket a potenciális vásárló felé.

email marketing

Hírlevél tartalmak

A marketingcsatorna ami soha nem megy ki a divatból. Az email marketing még ma is az egyik legstabilabb eleme a legtöbb vállalkozás marketingmixének. Ahhoz, hogy ki tudd használni a listádban rejlő lehetőségeket profi hírlevelekre lesz szükséged.

tapasztalat

Ebook & letölthető tartalmak

A manapság igazán felkapott inbound marketing alapeleme, a jó minőségű tartalom nyújtása a látogató elérhetőségéért cserébe. Ebben is tudunk segíteni, tartalmas ebook-ok és letölthető tartalmak segítségével könnyedén felduzzaszthatod az adatbázisaidat.

digitális stratégia

Tartalommarketing stratégia

Ha egy teljes, mindent átfogó stratégiára van szükséged és/vagy kiszerveznéd a tartalmak előállítását és menedzselését akkor is állunk rendelkezésedre.

Akik már megbíztak bennünk
intercontinental-budapest
yogoplay2019
mirinda-logo
bradolife-logo
dunarama
wtsklient
tarcsay
cseszlai
tererzek
astontuzvedelem
fanbot
beer_spa_logo_badge
benestudio
lanzo
dunataxi
bodzavendeghaz
bovecmassage
defrokazan
rglas
dkka
cleanx
hasznaltautougyved
fintechzone
pszichoforyou
gaborhenttes
galtanya
hunhigienia
fintechgroup
maphealthwatch
insub-logo
itssunnysomewhere
kolibri
mehesugyved
medmax
teamrekreacio
tomkingskennel
transzformator
sunlion
magnum motivation logo
legfittebbmunkahely

Dolgozzunk együtt! Örömmel állunk a rendelkezésedre.

Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat és mi néhány órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!

Leggyakrabban feltett kérdések

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

Ez rengeteg tényező függvénye, például nem mindegy, hogy milyen rendszerességű, komplexitású szöveget szeretnél. Mint ahogy az sem mindegy, hogy egy teljes website felszövegezéséről, vagy csak havi néhány cikk megírásáról van szó. Minden esetben egyedi ajánlatot adunk.

Milyen témákban tudtok segíteni?

Mint ahogy fentebb írtuk, igen nagy és tapasztalt szövegírói és tartalommarketinges csapattal rendelkezünk, így az iparágak legszélesebb körét le tudjuk fedni.

Milyen eredményeket várhatok?

Egy helyesen kivitelezett tartalommarketing stratégia, az online marketinged számos aspektusát támogatja. A teljesség igénye nélkül: magasabb organikus forgalom, több visszatérő látogató, hosszabb oldalon töltött idő, több oldaladra mutató link, magasabb márkaismertség, csak hogy néhányat említsek.

Hogyan mérhető ez?

Számos KPI monitorozásával és a megfelelő analitikai szoftverek használatával konkrét számokat tudunk mutatni. Ebből kifolyólag viszonylag könnyen mérhetővé válik a tartalommarketingbe fektetett idő, munka és pénz megtérülése.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy minél jobb élményt tudjunk nyújtani