Tartalommarketing

Tartalomfejlesztés a legmagasabb szinten. Céges blogra, website szövegezésre, vagy valami egészen speciális tartalom előállítására van szükséged? Mondd el velünk a sztoridat!
Tartalommarketing

Tartalommarketing, avagy így terelj forgalmat weboldaladra hirdetések nélkül

Valószínűleg te is a jól ismert problémák egyikével fordulsz hozzánk:

Szeretnél minőségi bejegyzéseket a weboldaladra, olyan tartalmat amit a látogatóid szívesen olvasnak, megosztanak, olyat amire mások is hivatkoznak?

Szeretnéd ha termékleírásaid nem csak félvállról vett, kötelező elemek lennének a webshopodon, hanem olyan célcsoportjaidra szabott tartalmak melyeket olvasva a vásárlóid minden kérdésükre választ kapnak?

 Nincs időd, erőforrásod, tapasztalatod a folyamatos, magas minőségű tartalomgyártáshoz?

Ha a válaszod a kérdésekre igen, akkor a legjobb helyen jársz.

Szolgáltatásunkkal a tartalomelőállítás legszélesebb körét kívánjuk lefedni. Nézd meg miben segíthetünk👇

Tartalommarketing szolgáltatásaink

Blogbejegyzések

Pozícionáld magad iparágad szakértőjeként. Egy jól megírt cikk egyszerre köti le látogatóidat, segíti őket előremozdítani a vásárlási folyamatban és támogatja keresőoptimalizálási céljaidat. Ha ránk bízod a bejegyzések előállítását biztos lehetsz benne, hogy a végletekig optimalizált, de mégis kreatív és magas minőségű tartalommal töltjük fel blogodat.

Weboldal szövegezés

A weboldalakra szabott szöveges tartalom egy igazán különleges műfaj. Egyrészt rengeteg tényezőt figyelembe kell venni még azelőtt, hogy egy karaktert is leütnénk. Másrészt egyszerre kell informatívan, könnyen feldolgozható formában információt biztosítanunk, mindezt a márka identitását megőrizve.

Termékszöveg

Méltatlanul elhanyagolt pontja a legtöbb magyar webshopnak. Pedig itt már sok esetben a nehezén már túl vagy, megérkezett a potenciális ügyfél a termékoldalra. Mindent meg kell tenned annak érdekében, hogy az adott terméket / szolgáltatást a kosarába tegye. Van, hogy csak extra információra van szüksége, van hogy a versenytárstól való megkülönböztetés jelenti a kulcsot a konverzióhoz. Az általunk szövegezett termékoldalak képesek meggyőzően közvetíteni az általad teremtett értéket a potenciális vásárló felé.

Vizuális elemek

Sokszor az írott tartalom önmagában nem elég. Vannak akik előbb átfutják a tartalmat vizuális elemeket után keresve, vannak akiknek az emlékezetükben a képek jobban megmaradnak, megint mások számára egy infografika többet mond mindennél. Mi a legjobb minőségű tartalmat szeretnénk nyújtani, így egyedi készítésű grafikai elemekkel, fotókkal, infografikákkal, illusztrációkkal egészítjük ki az írott mondandónkat.

Milyen extrákat nyújtanak szolgáltatásaink?

Partneri mentalitás

Kiemelten fontos, hogy megfelelőképp rálássunk vállalkozásodra. Hiszen úgy tudjuk a leghasznosabb tartalmat előállítani, ha azokat összhangba hozzuk vállalkozásod céljaival, tevékenységével, stratégiájával. Éppen ezért kiemelten kezeljük a kezdeti megbeszéléseket és a folyamatos kapcsolattartást.

Adatvezérelt tartalom

Természetesen nem hasraütésszerűen kezdünk bele a tartalomfejlesztésbe. Minden esetben a már meglévő erőforrások, a célpiac és a versenytársak elemzésével kezdünk. Csak ezt követően, mikor már megfelelő mennyiségű adattal rendelkezünk, kezdünk bele a szövegírásba.

Iparág független megoldások

Szinte mindegy, hogy milyen iparágban tevékenyedsz, biztosan képesek vagyunk szakszerű tartalom előállítására. Egyrészt tapasztalt tartalommarketingesekkel dolgozunk, másrészt számos szövegíróval állunk szerződéses viszonyban, így ha esetleg házon belül nem rendelkeznénk szakértővel, külsős íróink segítségét vesszük igénybe.

Seo optimalizálás

Fontos, hogy a készülő tartalmat a legnaprakészebb keresőoptimalizálási szempontok figyelembevételével alakítsuk ki. A tartalom önmagában nem elég. Ha nem támogatjuk meg olyan elemekkel, mint a schema markup, vagy a megfelelően kialakított snippetek akkor csak egy lesz a céges blogokon fellelhető középszerű blogposztok közül.

Látogatóközpontú tartalom

Természetesen nem csak a keresőmotoroknak írunk. Fontos az optimalizáltság, de a látogatóidnak kell a középpontban állniuk. Egy újabb indokot kell adnunk arra, hogy visszatérjenek, majd megosszanak és az idő előrehaladtával vásárlóvá és a közösséged tagjává váljanak.

Kezdjünk bele a tartalomfejlesztésbe!

Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat és mi 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!

Leggyakrabban feltett kérdések

Mennyibe kerül?

Ez rengeteg tényező függvénye, például nem mindegy, hogy milyen rendszerességű, komplexitású szöveget szeretnél. Mint ahogy az sem mindegy, hogy egy teljes website felszövegezéséről, vagy csak havi néhány cikk megírásáról van szó. Cikkeket jellemzően 10.000 forinttól írunk, egyszerűbb website-ok szövegezését pedig 50.000 forinttól vállaljuk.

Milyen témákban tudtok segíteni?

Mint ahogy fentebb írtuk, igen nagy és tapasztalt szövegírói és kontentmarketinges csapattal rendelkezünk, így mindegy, hogy milyen iparágban tevékenykedsz, ránk számíthatsz.

Milyen eredményeket várhatok?

Egy helyesen kivitelezett tartalommarketing stratégia, az online marketinged számos aspektusát támogatja. A teljesség igénye nélkül: magasabb organikus forgalom, több visszatérő látogató, hosszabb oldalon töltött idő, több oldaladra mutató link, magasabb márkaismertség, csak hogy néhányat említsek.

Hogyan mérhető ez?

Számos KPI monitorozásával és a megfelelő analitikai szoftverek használatával konkrét számokat tudunk mutatni. Ebből kifolyólag viszonylag könnyen mérhetővé válik a tartalommarketingbe fektetett idő, munka és pénz megtérülése.

Milyen hosszúságú tartalmakat írtok?

Ez nagyban függ az iparágtól és a piaci versenytől. Ha olyan iparágban tevékenykedsz ahol nem jellemző a kokurenciára a tartalommarketing használata, akkor rövidebb 500 szavas bejegyzésekkel is jó eredményeket lehet elérni. Ha intenzívebb a verseny, akkor mi is komolyabb 2000+ szavas, vizuálisan is erősen megtámogatott tartalmakat fejlesztünk.

small_c_popup.png

200+ Ingyenes marketing eszköz​

Emeld magasabb szintre vállalkozásod teljesítményét teljesen ingyenes marketing eszköztárunkkal. Több, mint 200 eszköz havidíj nélkül.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy minél jobb élményt tudjunk neked nyújtani.​