Szolgáltatásaink

A digitális marketing tevékenységek legszélesebb körét igyekszünk lefedni szolgáltatásainkkal

Weboldal készítés

8 év weboldal készítési tapasztalatát nyújtjuk, kedvező árakon, garanciával. Azoknak akik korszerű, kiemelkedő megjelenésű weboldalt szeretnének.

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálási szolgáltatásunkkal hirdetések nélkül is előkelő helyre kerülhetsz a Google találatai közt. Így nagymértékű forgalmat és folyamatos kiemelt pozíciót biztosíthatsz weboldalad számára.

Facebook hirdetéskezelés

Bízd profikra a közösségi profiljaid kezelését és hagyd, hogy kihozzuk a maximumot a marketingbüdzsédből. Ha szeretnél egy nyerő stratégiát és ezzel kihozni a legtöbbet a közösségi média adta lehetőségekből, akkor olvass tovább és ismerd meg hogyan segíthetünk!

Google Ads hirdetéskezelés

Ha a Google első három helyének egyikét szeretnéd elfoglalni. Ha eredményes és többszörösen megtérülő hirdetéseket szeretnél. Ha akkor és azoknak jelennél meg, akik valóban a te terméked és szolgáltatásod iránt érdeklődnek, akkor ismerd meg Google hirdetéskezelési szolgáltatásunkat!

Email marketing & automatizáció

Szeretnéd kihasználni az egyik legidőtállóbb és legköltséghatékonyabb marketingcsatorna előnyeit? Ismerd meg email marketing szolgáltatásunkat és használd ki az adatbázisok, valamint a marketing automatizáció rejtette lehetőségeket!

Marketing tanácsadás

A digitális marketing az egyik leggyorsabban változó és fejlődő iparág, nem egyszerű naprakésznek maradni azzal a rengeteg témakörrel kapcsolatban, amit a kifejezés magában foglal. A naprakészség és a megfelelő stratégia hiánya pedig garantálja a piaci versenyben való visszaesést. De van megoldás. Tanácsadás szolgáltatásunkat azoknak a döntéshozóknak ajánljuk, akik szeretnék vállalkozásukat az online térben is sikerre vinni.