Marketing tanácsadás

A digitális marketing az egyik leggyorsabban változó és fejlődő iparág, nem egyszerű naprakésznek maradni azzal a rengeteg témakörrel kapcsolatban, amit a kifejezés magában foglal. A naprakészség és a megfelelő stratégia hiánya pedig garantálja a piaci versenyben való visszaesést.

De van megoldás. Tanácsadás szolgáltatásunkat azoknak a döntéshozóknak ajánljuk, akik szeretnék vállalkozásukat az online térben is sikerre vinni.

Miért lehet szükséged marketing tanácsadásra?

marketing tanácsadók

Nem mondok újdonságot, azzal hogy az online térben egyre erősebb a piaci verseny. Egyre több és több vállalkozás használja ki azokat a lehetőségeket, melyekkel elérhetik és vásárlásra késztethetik az internethasználókat. Ehhez azonban naprakészség, tapasztalat, egy jó stratégia és igen sok erőforrás szükséges.

Sok menedzsernek, érthető módon nem jut ideje a vállalkozás napi teendőit kezelve arra, hogy még a marketingfeladatok menedzselését is magára vállalja. Emellett sokan nem rendelkeznek a megfelelő erőforrásokkal ahhoz, hogy elérjék a vállalkozásban lévő maximális potenciált. Gondolj csak bele, hogy mekkora bérköltséggel jár akár már 2-3 marketinges foglalkoztatása, vagy mennyi időt emészt fel napi 30-40 tematikus blog és magazin végigolvasása. Nem beszélve arról, hogy a legtöbb marketingeszköz esetében csak pénzkidobás, ha bárminek tapasztalat nélkül állsz hozzá.

Szóval, ha szeretnél egy lépésről lépésre megvalósítható marketingstratégiát. Ha szeretnéd a legújabb marketingmegoldásokat használni. Ha szeretnél alkalmazottak foglalkoztatása nélkül is egyről a kettőre jutni a digitális marketinget illetően. Ha szeretnéd a digitális marketing által kínált lehetőségeket felhasználni az üzleti céljaid eléréséhez. Akkor olvass tovább és ismerd meg, hogyan segíthetünk céljaid megvalósításában, tanácsadásunk segítségével.

Hogy miben szoktunk leggyakrabban segíteni a hozzád hasonló menedzsereknek?

digitális stratégia

Stratégiaalkotás

Az átfogó stratégia a sikeres marketingtevékenység alapja. Enélkül könnyű elveszni a lehetőségek tengerében. A probléma az, hogy egy teljeskörű stratégia megalkotásához szerteágazó tudásra van szükség. Itt jövünk képbe mi. A legkülönfélébb piaci területekről származó, gyakorlatban bevált tudással segítünk a megfelelő stratégia kialakításában.

cselekvési terv

Cselekvési terv készítése

Ha már van stratégiád és nem tudod hogyan vágj bele a megvalósításba. Vagy ha új eszközöket vonnál be a marketingmixbe, akkor is segíthetünk. Lépésről lépésre lebontott cselekvési tervünket követve, akár házon belül is megvalósíthatjátok a kijelölt célok megvalósításához szükséges feladatokat.

költség riport

Költségvetés meghatározása

A marketingbüdzsé felállításába még a tapasztaltabb marketingesek bicskája is beletörhet. Többek között be kell lőni a hirdetésekre, tartalmakra, vagy szoftverekre fordítandó összegeket. Ahhoz, hogy valós értékekkel tudjunk kalkulálni széleskörű szakértelemre van szükség.

hatékonyság

Folyamatok optimalizálása

Ha fix büdzsével rendelkezel és/vagy fix marketingmixet használva dolgozol és ebből szeretnéd kihozni a lehető legtöbbet, akkor is tudunk segíteni. Átvizsgáljuk a marketingcsatornáid és eszközeid teljesítményét. Ezt követően felvázoljuk azokat a pontokat, ahol érdemes módosításokat eszközölni a jobb teljesítmény érdekében.

új lehetőségek

Új lehetőségek feltérképezése

Ha tudod, hogy több potenciál van a vállalkozásod online teljesítményében, de nem tudod hogy, hogyan tudnád azt kihozni belőle. Széleskörű tudásunknak és naprakészségünknek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy képesek vagyunk eddig számodra ismeretlen lehetőségeket bemutatni, melyek implementálásában is segítségedre leszünk.

analitika

Mérési pontok felállítása

Mindig örülök annak, ha egy menedzser felismeri a pontos mérés fontosságát. Ha szeretnéd tudni, hogy pontosan mire megy el a pénzed és milyen hatékonyságot, megtérülést biztosítanak a marketingeszközeid, akkor kérj auditálást, melyben segítünk választ adni a fentiekre.

Specifikus tanácsadás

Ha csak egy-két marketingcsatorna, vagy eszköz érdekel mélyrehatóbban. Csak a SEO teljesítményt vizsgálnád? Új közösségi média ötletekre van szükséged? Fejlesztenéd a weboldalad? Specifikus tanácsadásunk során rendkívül mélyrehatóan, de csak egy-egy adott témára fókuszálva segítünk.

ügynökség csapat

Rendszeres tanácsadás

Ha úgy gondolod, hogy saját magad kezded el az általunk megalkotott stratégia megvalósítását, vagy házon belül végeznétek azt, akkor számotokra találtuk ki a rendszeres tanácsadás szolgáltatásunkat. Ennek keretein belül havonta legalább egyszer konzultálunk, ellenőrizve a megvalósulást, illetve segítséget nyújtva az esetleg felmerülő problémákban.

Tetszik az ajánlatunk? Egyeztessünk egy konzultációs időpontot!

Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat és mi néhány órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!

Akikkel már volt lehetőségünk együttműködni

cegszolgalat
dunarama
barabasingatlan.hu
whistleblowersoftware.hu
Etyeki Műhely Alapítvány
fintechzone
pszichoforyou
dunataxi
trendpadlok-logo
astontuzvedelem
MIRSA Egyesület
Da Flava Tattoo
Expirit Kft.
lanzo
tererzek
kardiologia-buda.hu
vibes-logo
kolibri
itssunnysomewhere
gaborhenttes
Tibtib.hu
vellobau.hu
szormeszonyeg-logo
minimalbeast-logo
magnum motivation logo

Leggyakrabban feltett kérdések

Mennyibe kerül a tanácsadás?

A tanácsadás óradíja 25.000 Ft.

Online zajlanak a megbeszélések?

Igen, tanácsadásainkat helyfüggetlenül, Google Meet-en keresztül bonyolítjuk.